• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan osvaja evropski trofej? Evo šta kažu Englezi: Mitar vjeruje, a najpoznatija kladionica je rekla svoje!

Partizan je sjajno krenuo, blizu je prolaska dalje, ali ne treba se zalijetati.

 konferencijska liga partizan 11 favorit za osvajanje trofeja Izvor: Profimedia/MN Press

Aleksandar Mitrović je probudio maštu navijača Partizana kada je rekao ono o čemu maštaju "grobari"! On smatra da crno-bijeli mogu do titule u Ligi konferencija, a o tome je nedavno pričao i Aleksandar Stanojević. 

On je govorio o tome da je to za sada ipak "naučna fantastika" i bio je oprezan iako je njegov tim perfektno počeo takmičenje sa dvije pobjede u prva dva meča,

Za sada djeluje da je Partizan skoro pa siguran u nokaut fazi takmičenja, ali rano je pričati o eventualnom osvajanju evropskog trofeja. To bi bio prvi evropski trofej u istoriji kluba, a najpoznatija svjetska kladionica "Vilijam Hil" za sada smatra Partizan jednim od mogućih ovajača takmičenja. 

Crno-bijeli dijele 11. mjesto među favoritima i zamalo im izmiče mjesto u Top 10. Za sada je najmanja kvota u "Vilijam Hilu" na Romu, pošto je kvota na to da ekipa Žozea Murinja osvaja LK 5.00. Zatim slijedi Totenhem sa kvotom 5,50 i tu je kraj izrazitim favoritima. 

Potom slijede Ren (kvota 12) i Fejnord (18), a prati ih Gent sa kvotom 20. Bazel i Union Berlin su izjednačeni i na uloženi evro na ova dva tima dobijaju se 25. 

AZ Alkmar je takođe ispred Partizana sa kvotom 28. a potom slede Slavija iz Praga i Kopenhagen koji zatvaraju Top 10 i na njih je koeficijent 33. 

Partizan je izjednačen sa bratskim PAOK-om, Makabijem i LASK-om sa kvotom 40! Iako je među realnim kandidatima za osvajanje, daleko od recimo Anortozisa i Flore na koje je kvota 400 i dalje bi bio ogroman podvig, ako ne i čudo da crno-bijeli dođu do trofeja. 

Ali, za sada je sjajno krenulo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC