• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivale šokantne poruke - Ronaldo priznao silovanje: Rekla je NE i molila me da prestanem, poslije sam vidio modrice!

Šokantni dokazi o Krisitijanu Ronaldu nisu validni na sudu.

 kristijano ronaldo u porukama advokatu priznao silovanje Izvor: Profimedia

Nakon 12 godina spora Kristijano Ronaldo će biti oslobođen optužbi za silovanje, prenosi nemački Sport 1. Njega je za silovanje tužila američka manekenka Ketrin Majorga. 

Sudija je spreman da odbaci optužbe koje se stavljaju na teret Kristijanu Ronaldu zato što je dokazni materijal skupljen nelegalno u okviru "Football Leaks" programa!

Riječ je o porukama između Kristijana i njegovog advokata i zbog nelegalnog dolaska do tih podataka oni ne mogu biti korišćeni na sudu. Ronaldo je svakako istakao da nije kriv, ali Majorga od njega traži 200.000.000 evra odštete!

Cijeli slučaj desio se 2009. godine u Las Vegasu, gdje je Majorga u jednom klubu radila kao hostesa. On je tada proslavjao prelazak u Mančester junajted, poslao joj je piće i pozao je na zabavu kod njega u apartman. Ronaldo nikada nije poricao seksualni odnos, ali on tvrdi da je bio uz pristanak. 

Godinu dana kasnije oni su se vansudski poravnali da Majorga ne bi tužila Ronalda, ali je njemački "Šigel" objavio šokantnu prepisku Kristijana i njegovog advokata!

"Ona mi je rekla 'ne' i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks jer smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam mijenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primijetio sam i nekoliko modrica na njenom tijelu", napisao je Ronaldo.

Ipak, ovaj i slični odgovori Ronalda u prepisci sa advokatom po pravu nisu sudski dokaz, pa će se Ronaldo po svemu sudeći izvući. 

"Rekla je 'ne' i više puta tražila da prestanem", a sada je i odgovor takođe bio samo "ne". Rekla je: 'Idiote, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge.' Odgovorio sam joj da mi je žao", ističe se u dokumentaciji koja je prikupljena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC