• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u srpskom fudbalu! Pomoćnik udario svog trenera na meču: Oborio ga i pobjegao sa stadiona, odmah došla policija!

Autor Dragan Šutvić

Ne pamti se sličan incident u srpskom fudbalu.

 sloboda užice pomoćnik udario glavnog trenera  Izvor: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije

Na utakmici trećeg ranga srpskog fudbala između Slobode i Sušice došlo je do nezapamćenog skandala. Naime, trener golmana domaćeg tima je udario svog šefa stručnog štaba i potom pobejgao sa stadiona!

Meč u okviru Srpske lige "Zapad", u kome je slavila Sloboda 2:0 (0:0) pamtiće se po vrlo neobičnom incidentu jer je oko 15. minuta došlo do prekida na stadionu "Radomir Antić". Sve se odigralo pored klupe za rezervne igrače domaćina, kada je Gorana Đukića udario Veljko Simić.

Možda će vas zanimati

Iz nepoznatih razloga je trener golmana prišao šefu struke i udario ga po licu, zbog čega je Đukić posrnuo i pale su mu naočare, da bi potom pritrčali svi kako bi zaustavili njihov sukob.

Ipak, nije bilo potrebe za tim jer je Veljko Simić nakon tog incidenta krenuo napolje, van stadiona, pa čak ni sudija nije stigao da ga kazni. Samo se okrenuo i otrčao, a čitav slučaj je prijavljen i policiji koja je u pauzi dolazila i u ložu za novinare i uzimala izjave, prenosi "Sportski žurnal".

U međuvremenu niko od vinovnika incidenta nije komentarisao šta se desilo, dok je "nijem" ostao i član uprave Dragan Marjanović, poručivši da će sve biti jasnije poslije sastanka UO u večernjim satima.

U pregledu utakmice nije bilo prostora za snimak incidenta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC