• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi igraju koji zasluže, a ne imena! Dejan Stanković o "hrčku u kavezu" - evo kako bira tim!

Autor Mladen Šolak

"Navikao sam na te priče", kaže Zvezdin trener uoči subotnjeg gostovanja

 dejan stanković u zvezdi igra ko zasluži Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u subotu od 15.55 časova igra protiv Kolubare u Lazarevcu, što će biti njen prvi meč poslije pauze zbog obaveza reprezentacije

Dejan Stanković je u najavi rekao i kako stoje stvari sa prinudno odsutnima, najavivši pritom da Zvezda "nema roster za odmaranje".

"Znate i sami da Katai ne trenira, krenuo je 'lagano' poslije korone, a pre toga je takođe imao zdravstvene probleme. Vidjećemo ko je zdrav, recimo i Kanga je kasno stigao, Eraković nije igrao posljednju utakmicu za reprezentaciju, na moje veliko iznenađenje, ali on je odmoran. Sigurno ćemo izaći u najjačem sastavu, nema kalkulisanja, u takmičarskom smo ritmu".

Stanković je još jednom ponovio poruku o minutaži mladih igrača.

"Što se tiče mladih igrača, oni moraju da zasluže Zvezdin dres da bi igrali. Ali navikao sam se na te priče, jer ako budu oni igrali, pitaće se za nekog trećeg, pa petog. To je kao 'hrčak u kavezu', uvijek će biti pitanje za nekog, ali ponavljam da se Zvezdin dres zaslužuje i da igraju oni koji se izbore za to, a ne imena. Uvijek izvodim tim prema planu, igri protivnika, tome ko se kako osjeća i u kakvoj je formi".

Uprkos tome što Zvezdu sljedeće sedmice očekuje utakmica Lige Evrope u Danskoj protiv Midtjilanda, fokus je na Kolubari.

"Potpuno smo usmjereni na Kolubaru. Svaki povratak sa pauze nosi dozu rizika, jer je prirodno da se čovjek opusti na odmoru, ali smo dobro radili u prethodnih sedam dana. Razmišljam o ovom mini ciklusu gdje imamo tri utakmice u sedam dana, prvo Kolubara, pa Midtjiland, pa Radnički. Želimo da budemo pozitivni. Dovoljna je i pobjeda od 1:0, pa da se odmorimo i spremimo za Dansku, ne razmišljam ni o čemu drugom. Što se tiče uslova i terena, to su sve izgovori, a toga kod nas nema. Ne postoji.

Prija Stankoviću to što se svaka utakmica u Srbiji igra pod pritiskom.

"Lijepo je igrati pod pritiskom, mi time odrastamo. Meni se to sviđa. To je takmičarski, drži se gard visoko. Rekao sam momcima da ovo može da bude najteže, ali i najljepše u skorije vrijeme".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC