• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK - Pogba pred kamerama tražio promjene u klubu: Francuz najavio Solskjerovu smjenu?!

Jedan od najboljih igrača Mančester junajteda nezadovoljan je stanjem u ekipi na početku nove sezone.

 pol pogba traži promjene mančester junajted Izvor: Twitter/SkySportsPL/printscreen

Nakon još jednog šokantnog poraza Mančester junajteda glas su digli i fudbaleri. dok navijači već neko vrijeme žele da vide kako legendarni Ole Gunar Solskjer odlazi iz kluba, engleski mediji pišu da se tom trendu sada priključio i Pol Pogba.

Njegova izjava nakon poraza od Lestera mnogima je dala povod da pričaju o promjenama u Junajtedu. Iako Pogba nije pomenuo trenera, mediji su zaključili da pod promjenama koje treba napraviti u klubu Francuz misli upravo na smjenu trenera!

''Da budem iskren, već neko vrijeme nam se dešavaju ovakve utakmice i mi nismo uspjeli da pronađemo problem'', rekao je Pol Pogba na početku izjave.

Crveni tim iz Mančestera vodio je 1:0 na ovom gostovanju, imao i 2:2 na desetak minuta do kraja, ali su ih ogromne greške u finišu utakmice previše koštale.

''Moramo da otkrijemo u čemu je problem, zašto primamo lake golove, glupe golove... Moramo da budemo zreliji. Mislim da treba da igramo sa više iskustva i arogancije, ali na dobar način. Treba da uzmemo loptu i igramo naš fudbal'', dodao je vezni fudbaler, a mnogi su tu prepoznali kritike trenera Solskjera.

Na kraju je Pogba malo ublažio izjavu, pomenuvši i igrače koji su djelimično krivi za neuspjeh.

''Nešto mora da se promijeni. Ne znam da li je to način razmišljanja svih nas, igrača... Frustrirajuće je. ako želite da se takmičite i osvojite titulu, ovakve mečeve morate da pobjeđujete bez obzira što igrate na gostujućem terenu'', zaključio je Francuz.

Posljednjih sedmica ponovo se priča o odlasku francuskog veziste iz kluba sa Old Traforda. Navodno, za njegove usluge zainteresovani su Juventus, PSŽ i Real Madrid, ali transfer još nije blizu realizacije. Za mnogo stvari pitaće se i njegov menadžer Mino Rajola, jedan od najuticajnijih agenata na svijetu.

Razlog za odlazak mogle bi da budu i ambicije da se u kontinuitetu osvajaju trofeji, što ne postoji u Mančesteru. Iako su pred početak sezone najavljivani kao kandidati za titulu, ''Crveni đavoli'' nakon osam kola imaju pet bodova manje od Čelsija, a na poslednja tri susreta osvojili su samo bod!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC