• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raskid godine u svijetu sporta, a zbog njega je ostavila muža: Ko je Vanda Nara, žena kojoj su propala dva braka?

Mauro Ikardi i kontorverzna Argentinka imali su burnu vezu koja je prije sedam godina postala brak, a sada je na staklenim nogama.

 raskid vanda nara mauro ikardi Izvor: Profimedia/Instagram/wanda_icardi/printscreen

Po svemu sudeći, imamo raskid godine u svijetu sporta!

Vanda Nara je poludjela, otpratila Maura Ikardija na Instagramu, a zatim ''storijem'' koji su vidjeli milioni otkrila da je njihov brak u velikom problemu. Kontorverzna Vanda optužila je Maura da je uspio da razbije još jedan brak, a nakon detalja koje je iznijela mnogi su pretpostavili da je fudbaler PSŽ-a varao suprugu.

Ali, nije ni Vanda bezgrešna. Svojevremeno je ona varala Maksija Lopeza, argentinskog fudbalera koji je bio Ikardijev saigrač i idol, čovjeka koji je mlađem kolegi mnogo pomogao u karijeri, a na kraju dobio nož u leđa od prijatelja i supruge.

Nakon njihovog razvoda Vanda Nara nije željela ni da čuje za odlazak djece kod oca, često ga je čak i provocirala oblačenjem Ikardijevih dresova sinovima, a Maksi je bio neutješan. Izdali su ga ljudi kojima je najviše vjerovao, a sada se u sličnoj situaciji nalazi njegova bivša supruga.

Atraktivna Argentinka koja je u rodnoj zemlji bila model i TV lice gleda kako joj se urušava i drugi brak, ovog puta jer je ona previše vjerovala!

Pogledajte kako izgleda Vanda:

''Još jedna porodica koju si uništio zbog kurve!'', glasila je Vandina poruka na Instagramu, a u njoj je prozvala i sebe.

Žena koja obožava da pozira polugola aludirala je na razbijanje porodice koju je imala sa Maksijem Lopezom prije nego što se smuvala sa njegovim prijateljem, a očigledno je da ne vjeruje u spas braka koji ima sa igračem pariskog tima.

Ovakav razvoj stvari mogao bi loše da utiče i na karijeru argentinskog fudbalera. Još od kako je bio fudbaler Intera, Vanda mu je agent i ona je zaslužna za transfer u PSŽ koji se dogodio tek nakon nekoliko mjeseci napornih pregovora sa Interom u kojima je bilo svačega.

Ikardi je dugo želio da ode jer je smatrao da milanski tim nema najviše ambicije, a na kraju je upravo Vanda Nara završila posao težak 50 miliona evra! Ipak, i pored tog uspjeha nikada nije prihvatila da zastupa druge fudbalere.

Sada se priča o Ikardijevom prelasku u Njukasl, koji je zainteresovan da narednog ljeta počne sklapanje drim-tima, ali prije toga će biti aktuelna saga oko razvoda. Pred nama je još nekoliko nedelja u kojima ćemo saznati šta se sve dešava u odnosu Mauro Ikardi - Vanda Nara, ko je žena sa kojom je Argentinac uništio brak i da li postoji šansa za pomirenje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC