• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Mančestera udarila na bivšeg saigrača: Ne bih volio da igram u tom timu!

Geri Nevil je oštro kritikovao ekipu Olea Gunara Solskjera.

 geri nevil kritikuje solskjera ne bih volio igrati u ovom timu Izvor: Profimedia/YouTube/Sky Sports Football/Printscreen

Nastavljaju se loši rezultati Mančester junajteda, zbog kojih mnogi navijači žele da vide leđa menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru.

Junajted je dobio pravu šamarčinu od Lestera u subotu, izgubivši 4:2 iako su poveli u ranoj fazi meča. Sada je kritike Solskjerovom timu uputio i njegov nekadašnji saigrač Geri Nevil.

Solskjer je zabilježio već 33. poraz u Premijer ligi na klupi Junajteda, a Nevil je u ulozi stručnog konsultanta oštro kritikovao njegov tima. Poručio je čak i da je ovaj Mančester junajted naporno gledati.

"Junajted ima velikih problema. Pre nekoliko sedmica sam rekao da će se mučiti kada izađu na teren protiv iole ozbiljnijih ekipa i to se i desilo. Aston Vila, Everton, Viljareal i Lester su iole ozbiljne ekipe i vidjeli smo to", počeo je Nevil.

"Ovaj tim nema šanse protiv organizovanih ekipa. Razbila ih je Aston VIla, razbio ih je Everton, razbio ih je Viljareal i razbio ih je Lester. A najgore tek dolazi. Sljedeći vikend je Liverpul, pa Totenhem, pa Mančester siti. Moguće je da će se igrači 'napaliti' protiv tih protivnika, ali ne djeluje tako", oštro poručuje legendarni desni bek Mančester junajteda.

On se potom osvrnuo i na Solskjera, Norvežanina sa kojim je nekad dijelio svlačionicu.

"Solskjer je u prvu postavu stavio Grinvuda, Sanča, Ronalda, Pogbu i Fernandeša. Svu petoricu. Ja u toj ekipi ne bih volio da igram u odbrani. To su fantastični igrači, ali sa svima njima u timu nemaš dovoljno radnih igrača. Zato su u Junajtedu kroz godine utakmice dobijali Daren Flečer, Džon O'Šej, Niki Bat, Tom Kleverli, Park Đi Sung, Oven Hargrivs... Uz sjajne kreativce moraš da imaš i radnike."

On je potom zaključio probleme Junajteda.

"Kad nemaju loptu, Junajted nije ni blizu najvećim ekipama. Bez ikakve dileme su po presingu najgora ekipa među timovima iz vrha. Pa pogledajte Čelsi - Junajted bi se pod njihovim pritiskom raspao za 15 minuta", poručio je Geri Nevil.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC