• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bum! Projektil Srbina kome se divi čitava Amerika: Golčina za 4:3 u posljednjoj sekundi meča, trener se hvatao za glavu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte majstoriju bivšeg igrača Čukaričkog.

 Luka-Stojanovic-gol-za-Cikago Izvor: Twitter/MLS/Screenshot

Prethodne noći u MLS ligi gledali smo pravi spektakl. Na meču između Sinsinatija i Čikaga viđeno je čak sedam golova, od toga dva u nadoknadi, a trijumf za pobjedu gostiju postigao je Srbin!

Luka Stojanović je na fantastičan način u praktično posljednjim sekundama meča "probušio" mrežu Sinsinatija i obradovao navijače Čikaga pošto su došli do tek drugog trijumfa na gostovanju ove sezone, ali sigurno najslađa tri boda u posljednjih nekoliko sezona - 4:3 (2:2).

Slovenački fudbaler Berić je sa dva brza gola doveo Čikago do 2:0 već do 17. minuta, međutim Akosta i Vaskez su do poluvremena izjednačili rezultat i srušili sve dobro što je "Fajr" uradio.

Uspio je Medran da u 71. minutu donese drugo vođstvo Čikagu na meču, međutim u prvom minutu nadoknade je Bleket pogodio za 3:3 i euforiju domaćih navijača, ali nije se tu sve završilo. Srpski fudbaler Stojanović, koji je ušao u 86. minutu u igru, dao je posljednju riječ.

Sačekao je loptu na 20 metara i ispalio projektil u mrežu Sinsinatija, zbog kog se domaći trener uhvatio za glavu. Izgleda da nisu dobro skautirali kakav šut ima bivši igrač Čukaričkog.

Pogledajte!


(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC