• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Rumuniji - nestao bivši reprezentativac? Traži ga cijela država i zelenaši, on se konačno javio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler je, prema pisanju rumunskih medija, uzeo ogroman novac koji ne može da vrati.

 nestao banel nikolica Izvor: Profimedia

Rumunski fudbal često zna da nam priredi nevjerovatne scene. Recimo, Marijuš Šumudika napravio je scenu tokom konferencije nakon meča Crvene zvezde i Kluža, u rumunskom klubu izbili su neredi dok su srpski novinari čekali konferenciju nakon revanša, a tradicionalno skandale pravi i Điđi Bekali, kontroverzni vlasnik FCSB.

Ovog puta u centru pažnje je Banel Nikolica (36), nekadašnji rumunski reprezentativac za kog su posljednjih dana kružile priče da je nestao kako bi izbjegao osvetu zelenaša kojima je dužan ogroman novac.

Možda će vas zanimati

Po njegovim riječima, ništa od toga nije tačno!

''Želim da kažem da sam dobro, moja familija je dobro i nemam probleme ili dugove. Takođe, poručujem da ni od koga ne očekujem pomoć. Ne treba mi ništa. Mogu da se brinem o sebi, zdrav sam i to je ono što je najbitnije'', rekao je Banel u saopštenju koje su prenijeli rumunski mediji.

Ipak, ostaju nedoumice i nakon te objave...

Nikolica nije demantovao da je imao finansijske probleme, niti je otkrio lokaciju na kojoj se trenutno nalazi. Prethodnih dana se u Rumuniji pisalo o njegovom napuštanju zemlje i odlasku u SAD odakle bi ilegalno ušao u Meksiko, gdje bi pronašao utočište nakon što je zapao u ogromne dugove.

Rumunski mediji prenijeli su da ga traže zelenaši i da bi mu bio ugrožen život da je ostao u rodnoj zemlji, a sve zbog cifre od nekoliko stotina evra koje je pozajmio zbog finansijskih dugova u koje je upao nakon karijere.

Banel je svojevremeno igrao na poziciji krila, povremeno i kao desni bek, a za nacionalni tim svoje zemlje odigrao je 37 mečeva. Pored brojnih rumunskih timova nastupao je i u Francuskoj gdje je igrao za Sent Etjen i Nant, a kratko je bio i na Kipru, u dresu Aris Limasola.

Zanimljivo, Banel Nikolica je jedan od najpoznatijih svjetskih fudbalera romskog porijekla. On je odrastao u mnogočlanoj porodici, a jedan od njegove braće takođe je profesionalni fudbaler, doduše daleko slabije karijere.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC