• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima da izlazim, nećete mi zabraniti! Nejmar bijesan na "hejtere"!

Nejmara zanimaju žurke i neće odustati od izlazaka samo zato što se to navijačima ne sviđa.

 nejmar neće da odustane o izlazaka Izvor: Instagram/neymarjr/printscreen

Nejmar nije imao sreće da igra u eri Kristijana Ronalda i Lea Mesija, koja je doduše pri kraju, tako da bi u svojim vitrinama imao bar dvije "Zlatne lopte" da nije bilo njih dvojice, ali i da je bio malo ozbiljniji...

Često se za Brazilca kaže da je nemaran, da se ne ponaša profesionalno van terena, kao i da ga zanima samo novac, pa da je upravo zbog toga otišao iz Barselone u Pari Sen Žermen i nije uspio da postane lider tog kluba, kao ni da osvoji Ligu šampiona, prvu u istoriji tog kluba.

I dalje navijači nisu sigurni da je potpuno posvećen "svecima", kao i uopšte fudbalu, pa se desi da preskoči meč kako bi skoknuo do domovine, organizovao žurku ili nešto slično...

Ako pitate njega - to nije nikakav problem.

"Ljudi stalno pokazuju nepoštovanje kad govore: 'Nejmar ne pazi na sebe, Nejmar ovo ili Nejmar ono'. Kako sam onda opstao 12 godina na najvišem nivou fudbala ako ne pazim na sebe? To niko ne pita", odgovorio je Brazilac svim "hejterima" koji ga već dugo kritikuju i dodao:

"Naravno da pazim na sebe. Imam svog fizioterapeuta i personalnog trenera koji su sa mnom gotovo 24 sata. Zašto mislite da su tu, da ne radimo ništa?".

Ipak, navijači često viđaju da je po žurkama, mediji u Francuskoj jedva čekaju priliku da ga "uhvate".

"Izlazim kad god mogu. Volim da izađem kad znam da sljedećeg dana nemam trening. Neću prestati da izlazim. U čemu je problem? Odgovaram za ono što radim na terenu, ne za ono što se događa van terena", odgovorio je Brazilac koga još više kritikuju u Brazilu i zbog toga planira da završi reprezentativnu karijeru poslije Katara.

Podsjetimo da je Nejmar najskuplji fudbaler u istoriji fudbala pošto ga je Pari Sen Žermen platio 222 miliona evra Barseloni u leto 2017. godine, a od tada je Brazilac odigrao 124 utakmice, postigao 88 golova i asistirao za još 54.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC