• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler prevario djevojku s dvije poznate cice: "Ulovili" ga s prsatom rijaliti zvijezdom, a sada i sa glumicom! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Zvijezda Mančester sitija je ljetos bila plaćena 100.000.000, a sada pažnju privlači potezima koji nemaju veze s fudbalom...

 zvijezda sitija prevarila djevojku Izvor: Profimedia/Instagram/amberrosegill/emilyatack/Printscreen

Možda će vas zanimati

Najskuplji engleski fudbaler u istoriji Džek Griliš ponovo je u centru pažnje! Proteklog ljeta je to bio zbog transfera Mančestera sitija u kojem je za njega Aston Vili platio 100.000.000 funti.

Ipak, ovoga puta razlozi su vezani za dešavanja van terena - ostrvski mediji tvrde da je Griliš prevario svoju devojku sa dvije poznate Britanke!

Iza Griliša je fudbalski sjajna godina. Siti je za njega izdvojio nevjerovatan novac ne bi li ga doveo u svoje redove, a ne treba zaboraviti ni da je sa Engleskom igrao u finalu Evropskog prvenstva.

Ali problemi su van terena. Griliš se trenutno nalazi u vezi sa Sašom Atvud, ali u posljednjem periodu britanski mediji bruje o tome da ju je fudbaler prevario sa čak dvije devojke.

Griliš je bio navodno "uhvaćen" na različitim lokacijama sa Amber Gil, pobjednici rijaliti programa "Love island", kao i Emili Atak, TV zvezdi.

"Dejli mejl" piše da su Amber i Džek već neko vrijeme u kontaktu, nakon što su se upoznali preko interneta. Poslije toga su se nekoliko puta nalazili u hotelima, a navodno je to posljednji put bilo u Lidsu.

Upoznajte Amber Gil, rijaliti zvezdu koju na Instagramu prati 2.600.000 ljudi:

S druge strane, Griliš je bio snimljen i u mančesterskom hoteli "Louri" prije mjesec dana s glumicom i TV zvijezdom Emili Atak. Bilo je to tik pred meč protiv Klub Briža u Ligi šampiona, a Griliš je navodno njen veliki fan još od ranije.

Upoznajte Emili Atak, koju na Instagramu prati preko 1.700.000 ljudi.

"San" tvrdi da je Grilišov stavi da su oni samo prijatelji, a u cijeloj priči, navodi se da je Grilišova djevojka Saša Atvud bila žestoko povređena. Ipak, čini se da su njih dvoje i dalje u vezi, pošto je Saša nedavno bodrila Griliša sa tribina na utakmici Engleska - Albanija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC