• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 napredak crvena zvezda
 napredak crvena zvezda

Crvena zvezda stigla Partizan! Rodić i Katai sve riješili u prvom poluvremenu, domaćini bjesnili zbog poništenog gola!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Jako bitna pobjeda Crvene zvezde, sada je veliki pritisak na Partizanu!

 napredak crvena zvezda  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su Partizan! Pobijedili su Napredak u Kruševcu i sada imaju jednak broj bodova kao najveći rival, koji tek treba da zaigra protiv Novog Pazara.

Dominacija u prvom poluvremenu bila je dovoljna crveno-bijelima da osiguraju pobjedu, a da je Marko Bačanin bio samo koji centimetar dalje od gola Milana Borjana u drugom dijelu igre možda bismo vidjeli i dramu u Kruševcu!

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:2)
/Rodić 5, Katai 43/

Brzo je Crvena zvezda povela, poslije prekida u petom minutu meča Milan Rodić je nastavio svoju golgetersku seriju u ligi ove sezone. Aleksandar Katai je u 43. minutu pred sam kraj poluvremena iskoristio sjajan pas Njegoša Petrovića i postavio konačnih 2:0.

Ipak, da je u 48. minutu priznat gol Napretka, gledali bismo mnogo drugačiji meč. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Petar Đuričković sjajno je šutirao, savladao Milana Borjana, ali je stativa spasila mrežu crveno-bijelih.

Prišao je Marko Bačanin, došao prvi do lopte i smjestio je u mrežu, a onda je uslijedilo čekanje!

Gledali su dugo u VAR sobi da li je Bačanin bio u ofsajdu kada je Đuričković šutirao, a na kraju su ipak presudili da gol ne važi.

Bunili su se u redovima Napretka, zaradili su čak i žuti karton zbog toga, ali odluka je bila donesena i gola nije bilo. Pogledajte ovu situaciju: 

Do kraja meča bilo je prilika na obje strane, Đuričković je još nekoliko puta sa distance zaprijetio bivšem klubu, ali jednostavno nije bilo snage u nogama domaćina da se vrate u meč.

Sada Crvena zvezda i Partizan imaju po 50 bodova, ali su crno-bijeli na vrhu tabele Superlige i dalje. Sa jednom odigranom utakmicom manje crno-bijeli su zbog bolje gol razlike prvi na tabeli, a uskoro počinje i njihov meč sa Novim Pazarom. 

15:22

KRAJ! POBEDA CRVENE ZVEZDE!

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:2)
/Rodić 5, Katai 43/

Evo kako sada izgleda tabela Superlige Srbije!

Standings provided by SofaScore LiveScore

15:19

90. minut: Još jedan bonus!

Petar Stanić je zamenio Mirka Ivanića!

Četiri minuta nadoknade ćemo gledati na ovom meču!

15:18

88. minut: Ne uspeva Živković...

Nije uspeo da stigne loptu iako ju je sklonio od golmana i ništa od gola za Crvenu zvezdu. Samo je sviran korner, posle koga nije bilo šanse!

15:13

82. minut: BOMBA GAJIĆA!

Sjajno je šutirao Milan Gajić, ali na kraju Jordanov uspeva da skine tu loptu i da sačuva mrežu svog tima!

15:07

76. minut: Opet Bačanin!

Opet šansa za Marka Bačanina! Visoko krilo Napretka je bilo blizu lopte nakon kornera koji je izveo Saša Marjanović, ali Bačanin nije uspeo da pogodi.

Evo i izmena u redovima Crvene zvezde. Nenad Krstičić menja Kangu koji je bio neprimetan u drugom poluvremenu, a nove minute za dokazivanje dobija i Marko Lazetić koji će zameniti Aleksandra Kataija. 

14:57

Da li je bio gol Napretka? Evo situacije

14:57

66. minut: Rišairo u špicu?

Izlazi kod Napretka Đorđe Jovanović, a umesto njega u igri Srđan Kočić. Kod Crvene zvezde je u igri Slavoljub Srnić umesto Milana Pavkova. 

To znači da će najverovatnije u špic Rišairo Živković. 

14:50

Mnogo bolji Napredak!

Domaćini su jako motivisani ušli u drugo poluvreme. Pogotovo odlično igra Petar Đuričković koji je katalizator svega dobrog u igri svog tima. 

Sada je ponovo opasno šutnuo, tako da poništeni gol Bačanina nije jedina dobra akcija domaćih. 

14:47

57. minut: Katai sa 40 metara!

Suđen je faul, na četrdesetak metara od gola je bila lopta, a golman Jordanov nije mislio da će se Katai usuditi da šutne. Probao je, ali je na sreću Napretka lopta otišla preko gola. 

14:45

55. minut: Žuti karton!

Dobio je neko sa klupe Napretka žuti karton zbog prigovora u ovoj situaciji. Naravno, nisu zadovoljni Kruševljani što im je pogodak poništen. 

14:44

51. minut: BAČANIN DAJE GOL!

Petar Đuričković, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde šutirao je sa distance, pogodio je stativu, a nije mogao ništa Borjan.

Još je bio na zemlji golman Crvene zvezde kada je Marko Bačanin pritrčao i ubacio loptu u mrežu! 

Dugo, dugo se u VAR sobi gledalo da li je Bačanin bio u ofsajdu i na kraju je sudija ipak dosudio nedozvoljenu poziciju, 

14:40

48. minut: Munjevit trk!

Odmah se našao u šansi Živković. Po krilu je prošao, iskoristio brzinu, ali se nije u potpunosti oslobodio čuvara krilni fudbaler i tu nije bilo šanse za pogodak. 

14:36

DRUGO POLUVREME!

Menja Dejan Stanković na startu drugog poluvremena, umesto El Fardu Bena koji je promašio jednu veliku priliku u prvom delu ušao je Rišairo Živković. 

Izvor: MN PRESS

14:20

POLUVREME! Zvezda vodi 2:0

Ponovo je Crvena zvezda uspela da postigne brzo gol, pošto je Milan Rodić dao pogodak već u petom minutu, a Aleksadar Katai je u samom finišu povisio rezultat na 2:0. 

Odličan fudbal se gledao u Kruševcu, zapretio je i domaćin nekoliko puta, ali ceo utisak kvari teška povreda Marinkovića u prvom delu igre. 

14:14

43. minut: GOOOOL! Katai!

Prelep pas Njegoša Petrovića i pogodak Aleksandra Kataija!

Lepo je video Petrović da nema nikoga oko Kataija na desetak metar aod gola rivala, a kada je dobio takav pas vezista Crvene zvezde nije pogrešio. 

Duplirao je prednost Katai
Izvor: YouTube/Arena sport TV

14:11

39. minut: Ben zamalo!

Kanga je našao Bena na ivici peterca, šutirao je najefikasniji stranac u istoriji srpske lige, prebacio je golmana, ali je lopta otišla malo u stranu. 

Izvor: MN PRESS

14:08

36. minut: Ponovo isti čovek!

Opet korner i opet Strahinja Eraković! Sada mu je lopta pala na nogu, a on je prebacio mrežu svojim pokušajem. Vrlo aktivan na ovom meču "bonus" crveno-belih!

Izvor: MN PRESS

14:04

30. minut: Ponovo Eraković!

Mladi štoper Crvene zvezde je ponovo bio najbolji u skoku, ali sada je prebacio prečku. Potom je Kanga šutirao sa distance, ali nije uspeo da savlada Jordanova na golu Napretka. 

13:56

25. minut: Mogao je ovo bolje napredak!

Još jedan centaršut sa strane Napretka i opasnost po gol gostiju. Kerkez ipak nije dovoljno dobro šutnuo. 

13:54

Evo Rodićevog gola

Pogodio je posle prekida.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

13:47

13. minut: Pavkov, a onda ništa od penala!

Našao se odjednom napadač Crvene zvezde u šansi, ali je sporo reagovao i nije uspeo da šutne na gol. 

U narednom napadu Crvena zvezda ima kontru još jednom, Pavkov šutira i njegov udarac je izblokiran, Tražili su penal igrači gostiju, ali sudija je samo odmahnuo rukom. 

13:43

10. minut: Užasna povreda

Marinković je ostao na travi posle sudara sa Kataijem, nije delovalo kao ništa ozbiljno, ali je na nosilima iznet sa terena. Sada ga je zamenio Marko Bačanin. 

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Crvena zvezda na ovom meču nosi bele dresove, svoju treću kombinaciju za ovu sezonu. 

13:38

7. minut: Napada Napredak!

Pokušaj Saše Marjanovića sa distance, ali jednostavno nije bio dovoljno precizan. Nije mnogo poremetio ovaj gol Kruševljane, ne odustaju od napada. 

13:36

5. minut: GOOOOL!

Zvezda vodi! Milan Rodić je posle kornera najbolji u skoku!

Centrirao je na prvu stativu Aleksandar Katai, a mladi Strahinja Eraković nije šutirao već je prebacio loptu glavom na drugu stativu. Rodić je "uleteo" u pravi čas iz drugog plana i ubacio loptu u nebranjenu mrežu!

Izvor: MN PRESS

13:34

3. minut: ŠANSA ZA NAPREDAK!

Đorđe Jovanović je naterao Milana Borjana da se opruži koliko je dug! Centaršut sa leve strane, uspeo je Jovanović da podmetne nogu ispred MIlana Rodića, ali nije uspeo da savlada Borjana. 

13:32

Minut ćutanja!

Na startu meča svi su odali počast nedavno preminulom Momčilu Moci Vukotiću, Nakon teške bolesti i borbe sa rakom on je nedavno preminuo. 

13:10

Fudbaleri su na terenu!

13:08

Evo kako je Napredak izašao!

NAPREDAK (4-1-4-1) Jordanov –S. Jovanović, Mršić, Kerkez, Ćuković – Rašković – Đ.Jovanović, Marjanović, Đuričković, Marinković– Stevanović

12:42

SASTAV ZVEZDE!

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1) Borjan - Gajić, Dragović, Eraković, Rodić - Petrović, Kanga - Ivanić, Ben, Katai - Pavkov 

Izmene: Gordić, Degenek, Pankov. Krstičić, Stanić, Lazetić, Živković, Srnić, Gobeljić, Vukanović

12:25

Još sat vremena!

Crvena zvezda gostuje u Kruševcu ekipi Napretka, a izabranici Dejana Stankovića imaju jedinstvenu priliku da se izjednače sa Partizanom na tabeli. 

Crveno-beli tim je na tri boda od ekipe Aleksandra Stanojevića koja kasnije danas dočekuje Novi Pazar. Ako Zvezda pobedi, veliki će biti pritisak na crno-belima. 

UKRATKO

  • Zvezda juri Partizan
  • Ima šansu da se poravna na tabeli
  • Napredak u sjajnoj formi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije