• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković javno kritikovao Falka, sada je na njegovoj strani!

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde ovog puta je govorio o razlozima zbog kojih Falko nije mogao da pokaže sav kvalitet koji posjeduje.

 Dejan Stanković brani Felipea Falka Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za gostovanje TSC-u, a na konferenciji za medije pred taj susret Dejan Stanković govorio je o različitim temama. Bilo je priče o protivniku i njihovoj igri, ali i o transferima koji crveno-bele čekaju za nekoliko nedelja.

Trener Zvezde još jednom se dotakao Filipa Falka, igrača koji je prije godinu dana stigao u klub. Prethodni put kada je komentarisao Italijana u glasu su mogle da se čuju kritike na račun ofanzivnog veznog igrača, ali ovog puta je Stanković drugačijim tonom govorio o "Mesiju iz Salenta".

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde obrazložio je zašto se Falko nije najbolje snašao u Beogradu i šta je sve uticalo na to da ne prikaže sav svoj talenat u crveno-belom dresu.

"Pipo se susretao sa dosta problema, povreda, korona kad je došao, pa prošao jake pripreme, opet ga povrede spriječile da bude 100% u ritmu... Radi na sebi, pokušava da se vrati što brže u trenažni proces. Sigurno će i njemu ova pauza dobro doći, pa još jedne pripreme koje će proći sa ekipom", počeo je da objašnjava Dejan Stanković.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde ne dovodi u pitanje kvalitet italijanskog ofanzivca.

"On je mnogo talentovan fudbaler. Ima on još mnogo, mnogo da pokaže zbog čega je doveden u Crvenu zvezdu. Jednostavno, pehovi, povrede i odsustva su sastavni dio ovog sporta. Još jedne pripreme za Pipa će mu biti samo dobro za njegov nastavak karijere u Crvenoj zvezdi", zaključio je trener crveno-bijelih.

Filipo Falko je prethodne zime kupljen za 1,2 miliona evra, a Leće se kasnije žalio da crveno-bijeli kasne sa isplatom dogovorenih rata. U međuvremenu Italijan je odigrao 30 mečeva za srpski tim, uz učinak od šest postignutih golova i tri asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC