• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo kao diktator - ovo je njegovo rješenje za Mančester: Kristijano će prevaspitati sve Junajtedove klince!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ništa nisu slušali tokom ove sezone, a on neće da se to ponavlja.

 Kristijano-Ronaldo-resava-probleme-u-svlacionici-Mancester-junajteda Izvor: Profimedia

Mančester junajted igra ispod očekivanja koja je Kristijano Ronaldo imao kada je ljetos dolazio u klub, ali možda postoji rješenje za to. Poznato je da Portugalac voli da "zavede red" među mlađim igračima i da im usadi svoj šampionski mentalitet, a vijesti iz Engleske kažu da je sada krenuo u taj proces.

Kristijano se priključio "Whats App" grupi u kojoj su njegovi mladi saigrači, a to je prvi korak ka smirivanju situacije u svlačionici.

Kao neko ko je gotovo duplo stariji od njih, a uz to je osvojio skoro sve što može u fudbalu, Kristijano Ronaldo bi u tim razgovorima mogao da ima presudan uticaj na razvoj njihovog ponašanja. Bez obzira da li će se pričati na fudbalske ili neke druge teme, klub očekuje da Kristijano Ronaldo utiče na mlade igrače i izvede iz na pravi put.

Pretpostavlja se da su u grupi kojoj je priključen Ronaldo igrači poput Markusa Rašforda (24), Entonija Elange (19) i Džejmsa Garnera (20) koji je trenutno na pozajmici u Notingem Forestu.

Klub već neko vrijeme zna za grupe u kojima komuniciraju mladi fudbaleri, ali pošto nije mogao da ima kontrolu nad njima, Ralf Rangnik je dozvolio Kristijanu Ronaldu da utiče na saigrače. Portugalac je nekoliko puta tokom sezone kritkovao ponašanje mladih fudbalera u timu, kao i njihovo zalaganje na terenu, a o uništenim odnosima u svlačionici govorio je i Luk Šo.

Ukoliko portugalski fudbaler uspije u namjeri da popravi ponašanje svojih saigrača, čitav klub bi mogao da ima ogromnu korist.

Za to vrijeme, klinci poput Mejsona Grinvuda praviće skandale i izlaziti na naslovnim stranama novina samo po lošim postupcima...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC