• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u najstarijem fudbalskom takmičenju: Navijač Lestera ušao da tuče protivničke fudbalere - odmah uhapšen! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatno je da se ovako nešto desi u Engleskoj, na meču dva velika kluba.

 navijač lestera htio da tuče igrače notingema  Izvor: Twitter/urfreshtv_sport/printscreen

Lester je ispao iz takmičenja koje mu je prijalo prethodnih godina, a aktuelni osvajači FA kupa priredili su neprijatno iznenađenje svojim navijačima. Poraženi su od drugoligaša Notingem Foresta, a to nisu bili jedini problemi za njihov klub.

Jedan od navijača "Lisica" uhapšen je nakon meča zbog ogromne gluposti koju je napravio dok je trajala utakmica. On je upao u teren i pokušao da se fizički obračuna sa "Šumarima" koji su slavili gol.

Dok je Notingem razbijao njegov omiljeni tim, on je želio da se tuče sa fudbalerima, pa im je prišao sa leđa dok su proslavljali jedan od pogodaka u ubjedljivom trijumfu. Na snimku koji kruži društvenim mrežama može se vidjeti da je skoro pa uspio u svojoj namjeri.

Namjera navijača Lestera jasno se vidi:

On je nekoliko puta zamahnuo, možda čak i zakačio nekog od igrača u crvenim dresovima, a obezbjeđenje na stadionu presporo je reagovalo nakon ovog incidenta. Ništa nas to ne čudi, pa prethodnih dana smo vidjeli kako čovjek prekida milanski derbi i kako navijač izvodi penal u trećem rangu engleskog fudbala.

Ova situacija bila je daleko opasnija, jer je navijač tima iz Premijer lige želio da povrijedi fudbalere protivničkog tima.

Na sreću, nije uspio u tome. Još jedna dobra vijest je da je huligan uhapšen, pa će se narednih dana "hladiti" u policijskoj stanici. Sigurno ga čeka i velika kazna zbog ovoga.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC