• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se nova oluja u Junajtedu - propada cijeli projekat!? Ronaldo bi da najuri Rangnika, neće da čeka do ljeta!

Autor Haris Krhalić

Nove informacije o haosu u Mančester junajtedu će zabrinuti navijače.

 Problemi u Junajtedu Izvor: Profimedia

Mančester junajted je u oktobru otpustio Olea Gunara Solskjera i nakon dugo nagađanja odlučio da angažuje Ralfa Rangnika, ali samo kao privremeno rješenje.

Ideja je bila da Nijemac ostane do ljeta na klupi Junajteda, a potom se preseli u fotelju i kao novi tehnički direktor izabere nasljednika. Međutim, tu su nastali problemi... "Crveni đavoli" igraju loše, atmosfera u ekipi je očajna, a pod znakom pitanja je i učešće u Ligi šampiona naredne sezone - i zbog toga bi cijeli projekat mogao da propadne.

Sve to moglo bi da se desi i prije nego što je počeo, pošto je sve veći pritisak u javnosti da Junajted smijeni Rangnika i angažuje odmah "pravog trenera", a ne da čeka ljeto i njegovu audiciju na kojoj će biti Zidan, Poketino i Ten Hag.

Pitanje svih pitanje je šta će biti sa Kristijanom Ronaldo, povratnikom u klub koji ne igra na nivou "Zlatne lopte", uz to i otvoreno kritikuje Rangnika koji mu nije ostao dužan. Zbog toga je trenutno nastao opšti haos u Junajtedu i djeluje da niko u klubu nema rješenje za to.

"U Mančesteru se sprema nova oluja jer je Rangnik na kraju ove sezone trebalo da napusti trenersku poziciju i potom postane direktor kluba. Međutim, nakon nedavnih događaja, njegova bi budućnost mogla biti sasvim drugačija. Uprava želi da izbjegne donošenje bilo kakve važne odluke sve dok Nijemac ne napusti klupu...", piše današnja "Marka" i tako između redova otkriva da se nešto krupno događa na "Old Trafordu".

Ronaldo nema namjeru da napusti Junajted i zato "minira" Rangnika, čak su se pojavilje vijesti da neko dostavlja medijima poverljive informacije iz svlačionice, a mnogi sumnjaju da bi iza svega upravo mogao da stoji Portugalac.

Sve u svemu, nema mira u Junajtedu, baš zbog toga nisu ni dovodili igrače u januaru... A neophodni su im.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC