• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je idol i zvijezda Serije A, ali ga je uništio kokain: Poslije 12 godina ponovo na terenu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna priča!

 frančesko flaki zaigrao poslije 12 godina Izvor: Profimedia

Bio je zvijezda Serije A u usponu, navijači Sampdorije su ga obožavali, a onda je suspendovan na 12 godina zbog upotrebe kokaina i zbog namještanja utakmica.

Sada se sa 46 godina, kada mu je suspenzija istekla, vratio na teren! Frančesko Flaki je zaigrao u petoj ligi za tim po imenu Sinja 1914 u remiju sa Pratom 2:2. 

Možda će vas zanimati

Sinja je klub iz okoline Firence, gdje je Flaki i rođen, a on je bio mladi reprezentativac Italije i napadač Fiorentine, Barija i Ankone prije nego što je 1999. potpisao za Sampdoriju i tu bio prvi špic narednih osam godina. 

I tokom karijere je kažnjavan zbog klađenja, a kada je u januaru 2007. godine bio pozitivan na kokain dobio je 16-mjesečnu suspenziju koja je kasnije preinačena na dvogodišnju. Vratio se na teren 2009. godine i nakon samo godinu dana opet je bio pozitivan na kokain!

Imao je 34 godine i tada mu je, pošto je ponovio isto djelo, izrečena ogromna zabrana od 12 godina i mislilo se da više nikada neće na teren, ali sada je nakon isticanja suspenzije ponovo zaigrao!

"Ovaj dan poništava moju suspenziju od 12 godina, sada sam ponovo rođen. Ovo je dokaz da sam se rehabilitovao. Kako sam se osjećao? Prvo sam imao vrtoglavicu, pošto od treme nedjeljama ne spavam. Sada sam srećan i ponovo se osjećam kao fudbaler", rekao je Flaki poslije meča.

A naravno da se sada prisjetio i momenta kada je zapravo dobio suspenziju zbog zloupotrebe narkotika.

"Sve sam izgubio tog momenta. Bio sam idol u Đenovi, dao sam dva gola na početku sezone i bio sam pozvan u reprezentaciju. Znam da sam napravio grešku i da sam kažnjen zbog toga, ali sada sam tu da pomognem i da svima pokažem koliko je fudbal divan", poručio je Flaki.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC