• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević je najbolji trener u Srbiji! Lalatović sanja desetu pobjedu nad Partizanom: Znam kako, ali treba nam čudo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nenad Lalatović najviše voli da igra protiv Partizana, ali sada ima vrlo težak zadatak.

 nenad lalatović sanja pobjedu protiv partizana Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović prihvatio je "vruć krompir" i vratio se u srpski fudbal. Preuzeo je najlošiji tim Superlige i pokušaće da ih spasi od ispadanja u drugi rang, ali već na prvom meču protiv Proletera (0:1) vidjelo se da to neće biti lako.

Sada je pred njim jedan od najtežih zadataka - duel sa Partizanom u Humskoj (nedjelja, 15.30). Upravo je protiv crno-bijelih razvio veliko rivalstvo tokom prethodnih deset godina u srpskom fudbalu i mnogo puta ih je namučio, međutim jasno je da nije dovoljan samo on na klupi...

Možda će vas zanimati

Lalatović je bio pun riječi hvale za Partizan nakon njihove pobjede u Pragu, dodavši da je taj rezultat samo znak opreza za Radnički kada u nedjelju dođe u Beograd.

"Partizan je okupio veliki broj kvalitetnih igrača. Sale Stanojević je preporodio klub. Prava su takmičarska ekipa, u svim dijelovima tima. Stvarno su dobri, snažni i brzi. Nije ni čudo što su prvi na tabeli. Za mene je Sale Stanojević najbolji trener u Superligi, to pokazuju rezultatu koje pravi sa svojom ekipom“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Kragujevcu.

Do sada je čak 26 puta u karijeri igrao protiv Partizana (najviše od svih protivnika), a ima vrlo zanimljiv skor - devet pobjeda, pet remija i 12 poraza.

"Očekuje nas teška utakmica. Mi smo posljednji na tabeli. Ne mogu ja da prijetim. Možda bih i mogao da sam došao ranije, da sam doveo tri-četiri igrača, da je Radnički jači. Ovako, zatekao sam igrački sastav kakav imamo, sa kojim sam ja zadovoljan. Želio sam još trojicu igrača, klub je pregovarao sa njima, ali su se oni uplašili. Valjda zato što smo posljednji i što su imali bojazan da ispadnu iz lige", kazao je Lalatović i dodao da se za razliku od njih - on ne plaši.

"Plašili su se neuspjeha. Ja se ne bojim! Ponosan sam što sam trener Radničkog. Svjestan sam da ne možemo ostati u ligi direktno, ali se nadam da taj cilj možemo ostvariti kroz baraž."

Lalatović dodaje da će Kragujevčani probati da se pokažu u što boljem svjetlu, ali da će to biti teško pošto je Partizan pun snage i elana nakon pobjede u Češkoj. S druge strane njegov tim nije u dobroj formi, tek se upozavaju, ali s druge strane ne planira da se preda.

"Igračima sam rekao da na toj utakmici nemaju šta da izgube, već samo da dobiju. Pa, ako se desi neko čudo. Svjestan sam da je Partizan kvalitetniji, ali ovo je fudbal, ne pobjeđuje uvijek bolji. Ako neko čudo bude uz nas, ako igrači ispoštuju sve ono što budem tražio od njih... Znam kako se pobjeđuje Partizan! Ali, za to morate da imate kvalitet, ali i sreću tog dana. Nama će biti potrebna sreća ako želimo da iznenadimo Partizan. Biće veoma teško, Partizan je apsolutni favorit. Na papiru jeste, a na terenu ćemo vidjeti", zakjučio je Lalatović.

Meč se igra u nedjelju od 15.30 u Humkoj, a ulaz je besplatan uz ulaznicukoja se podiže na blagajni stadiona.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC