• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puklo! Junajted hoće da precrta Ronalda, ali ne znaju kako

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo nije ispunio očekivanja po povratku u Mančester junajted.

 Mančester junajted hoće da se riješi Ronalda Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo stigao je u posljednjim danima letnjeg prelaznog roka u Mančester junajted, a čini se da u klubu nisu najbolje razmislili o tom transferu pošto im je mnogo toga poremetio u koncepciji. Složili su tim bez Ronalda, pa potom preko noći morali sve da mijenjaju i to i dalje ne izgleda dobro.

Ne bi bilo problema da Ronaldo igra kao prethodnih sezona, ali ni njegova forma nije blistava, pa zbog toga - kao i mnogih drugih stvari - klub pokušava da pronađe način kako da ga se riješi.

Najnezadovoljniji je trener Ralf Rangnik koji ne može da uklopi Ronalda u svoje ideje o fudbalu u kome je osnovna ideja visoki presing, a čini se da će kada na leto postane direktor - upravo tražiti čoveka slične filozofije. Za sada se spominju najviše Maurisio Poketino i Erik ten Hag, pa je vrijeme da počnu da im pripremaju teren.

Rangnik gubi strpljenje sa Ronaldom pošto je postigao svega jedan pogodak na posljednjih deset utakmica, bilo je i selidbi na klupu, ali problem mu prave i drugi napadači.

Edinson Kavani je stalno povrijeđen, Mejson Grinvud je suspendovan dok se do kraja ne ispita slučaj nasilja nad djevojkom, tako da su očekivanja od Kristijana Ronalda izuzetno velika, međutim Portugalac nikako ne može da povrati staru formu, što je opet možda i previše očekivati sa 37 godina.

Tokom februara je Ronaldo pogodio samo jedan gol iz 28 šuteva i zbog toga Rangnik želi da ga se riješi pre idućeg ljeta, ali ima ugovor na još godinu dana...

Zbog toga polako počinje da razmišlja koji je najbezbolniji način da ostane bez petostrukog osvajača Zlatne lopte, pošto je u ovom trenutku veći teret - nego doprinos. Iako njegova statistika ove sezone nije loša - 15 golova i tri asistencije na 31 meču, ali to je ipak Ronaldo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC