• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo propustio derbi, legenda Junajteda udarila na njega: Bio mu je kapiten, sad ga proziva - "Tu nešto postoji!"

Autor Haris Krhalić

Roj Kin je svojevremeno bio kapiten Kristijanu Ronaldu, a sada pokazuje sumnju oko povrede zbog koje je Portugalac propustio derbi Mančestera.

 Roj Kin prozvao Ronalda Izvor: Profimedia/Twitter/@footballdaily/Printscreen

Nastavljaju se problemi za Mančester junajted! U velikom gradskom derbiju, Mančester siti ih je u nedelju potpuno razbio 4:1, a mnogima je upalo u oko to što iznenada u timu nije bilo Kristijana Ronalda.

Legendarni Portugalac nije bio ni u protokolu za meč zbog problema sa povredom, ali bivši kapiten "crvenih đavola" Roj Kin očigledno smatra da tu postoji nešto sumnjivo.

Junajted je bio potpuno potučen od strane tima Pepa Gvardiole, a u drugom poluvremenu su izgledali potpuno izgubljeno i često u dugim periodima nisu uspjevali ni da dotaknu loptu.

Poslije meča, menadžer Ralf Rangnik je govorio o Ronaldu i tome da ima problem sa pregibačem kuka i da zbog toga nije bio u timu. Ipak, to nije bilo dovoljno da fanovi Mančester junajteda to prihvate kao legitiman razlog.

Bilo je sumnjičavih, a upitan da li postoji nešto više oko pitanja Ronaldovog odsustva, i Roj Kin je imao šta da kaže.

"Mislim da postoji tu nešto. Jednostavno ne volim kada menadžer priča o tom pregibaču kuka. Ne shvatam to", počeo je legendarni Irac.

"Pričamo o Ronaldu kao o nekoj vrsti mašine, jako rijetko se povrijeđuje i onda svako malo on izađe i kaže nešto o tom pregibaču kuka. To mi se ne uklapa", rekao je Roj Kin za "Skaj Sports".

Ronaldo je ove sezone trpio mnoge kritike. Uspio je da stigne do 15 golova u svim takmičenjima od povratka na "Old Traford", ali je ima jako duge periode u kojima nije zatresao mrežu. A sada privlači pažnju i sumnju čak i kada nije na terenu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC