• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo "pobjegao" iz Engleske pred derbi: Umjesto uz Junajted, otišao u Portugal!

Autor 000

Iako je bio povrijeđen, bilo je očekivano da će biti uz Mančester junajted u derbiju protiv Mančester sitija. Ipak, Kristijano je imao druge planove.

 Kristijano Ronaldo otišao u Portugal Izvor: Profimedia

Nova frka u Mančester junajtedu i ponovo zbog Kristijana Ronalda! Nakon što su "crveni đavoli" izgubili derbi Mančestera 4:1 od rivala Sitija, Roj Kin je posumnjao u Portugalca i njegovu povredu kuka, rekavši da tu ima nečeg čudnog.

No, to ni izbliza nije sve, pošto najnovije informacije iz Engleske navode da su u Mančester junajtedu svi nezadovoljni jednom važnom činjenicom - Ronaldo je napustio zemlju i pre važnog susreta sa Mančester sitijem, ostavivši tim na cjedilu!

Kako javlja "The Athletic", Ronaldo nije bio dio Junajtedovog tima koji je gostovao Sitiju, što je inače slučaj čak i za povrijeđene igrače. Oni otputuju zajedno sa ekipom, budu dio grupe, ali je Ronaldo odlučio da odmah otputuje u Portugal.

On je to učinio i prije meča sa Sitijem, čim je shvatio da nije spreman da zaigra. Ta odluka je dovela do toga da u Junajtedovoj svlačionici mnogi budu nezadovoljni takvim potezom, osjetivši se napuštenim od strane prve zvijezde tima pred važnu utakmicu.

Isti izvor navodi da će Ronaldo ostati još nekoliko dana u Portugalu, pošto Junajted naredni meč igra tek u subotu protiv Totenheema. Ipak, njegovo odsustvo sa meča protiv Sitija očito je narušilo određene odnose unutar tima.

Pretpostavka je da su se pojedini igrači osjetili kao da Ronaldo ponovo ima povlašćen status...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC