• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda stigla Partizan! Preokret i važna pobjeda - sada su crveno-bijeli bliži pol-poziciji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crveno-bijeli su u Gornjem Milanovcu osvojili tri boda i izjednačili se sa crno-bijelima na vrhu tabele

 Crvena zvezda pobijedila Metalac i stigla Partizan Izvor: MN PRESS

Namučila se Crvena zvezda, ali je ostvarila cilj posle kiksa Partizana. U Gornjem Milanovcu je osvojila tri važna boda i izjednačila se sa Partizanom na vrhu tabele!

Nadoknadili su crveno-bijeli gol zaostatka i posle preokreta pobijedili Metalac - 2:1 (1:1). Na taj način su najavili dramu u borbi za titulu, a tamo imaju dvije velike prednosti.

Crno-bijeli su u nedjelju remizirali sa Napretkom, izabranici Dejana Stankovića su dobro znali šta to znači i koliko je pobjeda na gostovanju bitna i do nje su uspjeli da dođu. Cvetković je donio vođstvo, ali su Ohi i Pavkov režirali preokret i napravili lijepu uvertiru za revanš sa Rendžersom u Ligi Evrope.

Započeo je Metalac meč bolje, imali su loptu u nogama, ali je Zvezda bila ta koja je prva priprijetila. Poslije kontre je Ohi imao prvu šansu. Tome je prethodila situacija sa Benom koji je pao u kaznenom prostoru, pa je Stanković tražio penal. Simović je odmahnuo rukom.

Nedugo poslije toga je i Ivanić imao šansu, nije je iskoristio, ubrzo je stigla kazna. U 31. minutu je Dragović napravio grešku na sredini terena, Cvetković je to surovo kaznio i donio vođstvo svom timu.

Metalac - Crvena zvezda 1-0
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Crveno-beli su tada krenuli još ofanzivnije, tražili su gol, sa tribina se čulo "Igrajte za titulu". U završnici prvog dela su nagrađeni za takvu igru, Pičini je pogodio prečku, pa je u nastavku akcije Katai savršeno centrirao, Ohi je glavom zatresao mrežu za izjednačenje (1:1).

Metalac - Crvena zvezda 1-1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Stanković je sve karte bacio na napad, ostavio je Bena u svlačionici i poslao Pavkova na teren od starta drugog poluvremena. Ispostavilo se da je to bila najbolja moguća odluka.

Pavkov je u 56. minutu iskoristio savršeno dodavanje Ivanića i rutinski poslao loptu u gol za vođstvo crveno-bijelih. Neposredno poslije toga je Stanković imao zanimljiv razgovor sa Kangom i pokazao mu je da ima žuti karton i da bude pažljiv do kraja utakmice.

Metalac - Crvena zvezda 1-2
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Postigao je Pavkov novi gol u 67. minutu, ali je opravdano poništen zbog ofsajda. Zatim je izveo Ohija, uveo Srnića i pojačao vezni red. Prije toga je umjesto Rodića ušao Gajić, dok je kod domaćina ušao Stuparević.

Šef struke crveno-bijelih je pojačavao defanzivu, izveo je i Ivanića, uveo Pankova, a njegovi puleni su rutinski priveli meč kraju i stigli do bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC