• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona ponizila Real usred Madrida: Dali im četiri gola za 53 minuta! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Malo ko je očekivao da će se Barselona ovako razigrati protiv Real Madrida.

 Barselona pregazila Real usred Madrida Izvor: Profimedia

Barselona je morala da pritisne dugme "restart" i djelovalo je da će ovo biti jedna od najtežih sezona u novijoj istoriji, ali od kada je došao Ćavi - i pojačanja se uigrala - počeli su da igraju strašan fudbal koji je na svojoj koži osjetio i Real Madrid koji je ponižen rezultatom 0:4.

Na poluvremenu "El Klasika" Barselona je vodila 2:0 protiv Real Madrida, a već od 53. minuta i 3:0. Djeluje visoko, ali "kraljevski klub" može i da bude zadovoljan. Ređale su se šanse pred golom Kurtoe i pravo je čudo da nisu primili još golova u prvom dijelu.

Prvi gol vidjeli smo u 29. minutu nakon što je Usman Dembele "uništio" Nača i poslao idealan pas na pet metara, a odatle je sve bolji Obamejang pogodio glavom, za svoj osmi gol od dolaska u redove Barselone.

Real Madrid se nije razmrdao poslije toga, ako ne računamo prodor Vinisijusa i simuliranje zbog kog je Ter Štegen pobjesnio na njega, pa je ubrzo stigla nova kazna. Ponovo je otpisani Dembele savršeno poslao centaršut, a Arauho je bio daleko najviši u skoku i zakucao je u mrežu Kurtoe.

Ako se uzme u obzir da je Dembele propustio najmanje dvije velike šanse, da je blizu gola bio Feran Tores, da je u velikoj šansi bio i Alba, onda možemo da kažemo da je Barselona potpuno dominirala u prvom poluvremenu.

S druge strane Karlo Ančeloti je u odsustvu Benzeme odlučio da igra bez pravog napadača i to je bila greška.

Dok su na klupi sjedili Luka Jović i Marijano Dijaz, Anćeloti je odlučio da zaigra u formaciji 4-4-2 gdje su u špicu Vinisijus i Rodrigo, koji su ipak drugačiji profil fudbalera.

Pogledajte golove!

Zanimljivo je da je na poluvremenu Karlo Ančeloti napravio dvije taktičke promene. Izašli su Karvahal i Kros, a u igri su ušli Dijaz i Kamavinga, pa je Real Madrid prešao u formaciju sa trojicom štopera. Reklo bi se da to nije dalo efekta pošto su u prva dva minuta igrači Barselone stvorili dvije velike šanse.

Prvu je promašio Feran Tores, ali ne i drugu poslije najlepše akcije na utakmici i pete Obamejanga.

Već u 53. minutu Obamejang je postigao i četvrti gol koji je priznat nakon konsultacije sa VAR sobom. Pomoćni sudija je podigao zastavicu, glavni arbitar nije prekinuo meč i zato je gol priznat... Uzalud su se bunili igrači Real Madrid, te su doživjeli ozbiljno poniženje usred Madrida.

Pogledajte golove iz drugog poluvremena!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC