• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović je Realova "koska", moraju da ga prodaju za 30.000.000€: Španci otkrili sve detalje - njih šestorica za Mbapea!

Autor Haris Krhalić

Izračunato je zbog čega će Realova cijena za Jovića ovog ljeta biti veća nego što bi objektivno trebalo da bude, a svima u Madridu to stvara glavobolje...

 Real će za Luku Jovića tražiti 30000000 Izvor: Profimedia

Real Madrid se sprema za veliku rekonstrukciju predstojećeg ljeta! Iako ubjedljivo vode u trci za titulu prvaka Španije, nedavni debakl protiv Barselone (0:4) usred Madrida bio je alarm da je u timu potrebno napraviti rezove.

A tri igrača bi mogla da budu pravi problem za Real Madrid tokom sljedećeg ljeta i među njima je Luka Jović, za kojeg bi "kraljevski" klub morao da ovog ljeta inkasira čak 30.000.000 evra!?

Kako piše španska "Marka", Real ima tri "koske" kojih će pokušati da se riješi. To su Jović, Marijano Dijaz i Eden Azar, a razlog zbog kojeg su tako opisani je činjenica da ni oko jednog od njih neće biti lako pronaći odgovarajućeg kupca.

Real želi da se oslobodi Srbina, Francuza i Belgijanca kako bi oslobodili prostor od čak 50.000.000 evra za plate igrača. Azar zarađuje 30 miliona bruto, Jović 10, a Marijano devet. Njihove plate su visoke, Real će željeti i što više da zaradi na obeštećenjima, ali pitanje je koliko novca će moći da izvuku.

Jović i Marijano uopšte ne igraju, dok se Azar iznova povređuje i mora da ide na operacije. Sve to im komplikuje posao za trojicu igrača koji ukupno nisu upisala ni 1.600 minuta na terenu ove sezone.

Kako Jović neto zarađuje 5.000.000 godišnje i ima ugovor do 2026. godine, "Marka" je izračunala da bi Real za Srbina morao da dobije 30.000.000 evra kako bi otplatili preostali novac na koji su se obavezali. Ali teško je da će moći toliko da inkasiraju na njegovoj prodaji.

Inače, Real je potvrdio da na ljeto otići tri igrača kojima ističu ugovori - Geret Bejl, Marselo i Isko. Njih trojica bruto zarađuju 60.000.000 evra, pa će Real i na tom aspektu značajno uštediti.

A onda će moći da se krene u napad po Kilijana Mbapea i možda čak i Erlinga Holanda!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC