• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Težak poraz Srbije u Danskoj - Eriksen i ekipa preslišali "orlove"!
 Težak poraz Srbije u Danskoj - Eriksen i ekipa preslišali "orlove"!

Težak poraz Srbije u Danskoj - Eriksen i ekipa preslišali "orlove"!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Ovo je najteži poraz Srbije pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija.

 Težak poraz Srbije u Danskoj - Eriksen i ekipa preslišali "orlove"! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije su u Kopenhagenu odigrali jednu od najlošijih partija otkako je na čelu nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi. Od samog starta nije mogao srpski tim da se izbori ra domaćinom i na kraju je ubjedljivo poražen.

Jednostavno Srbija nije u veznom redu mogla da parira Kristijanu Eriksenu i Dancima, a odbrana je bila nesigurna i pogotovo nije nalazila način da zaustavi Melea i Skov Olsena po bokovima.

DANSKA - SRBIJA 3:0 (1:0)
/Mele 15, Lindstom 53, Eriksen 57/

Prvi gol pa je već poslije 15 minuta igre, poslije loše intervencije odbrane. Rajković je ispucao loptu, stvorila se šansa za domaćina, ali lopta je otišla u korner. Nakon što je poslije centaršuta izbačena lopta na nju je naletio Mele, a kada je njegov udarac skrenuo Nikola Milenkvoić lopta je otišla pravo u mrežu golmana Predraga Rajkovića.

Do poluvremena imala je Srbija preko Aleksandra Mitrovića jednu šansu da se približi rivalu, ali je ta lopta otišla malo pored gola. Kada je isti igrač na samom startu drugog poluvremena u situaciji 1 na 1 sa golmanom Danske promašio - sve šanse Srbije su nestale.

Uslijedila su dva brza gola Danaca koja su sve riješila.

19:48

KRAJ! TEŽAK PORAZ!

Srbija je na kraju poražena u Danskoj, vrlo lagano i rutinski od strane domaće ekipe. Ovo je velika opomena pred Svetsko prvenstvo!

DANSKA - SRBIJA 3:0 (1:0)
/Mele 15, Lindstom 53, Eriksen 57/

19:46

85. minut: Svi čekamo kraj...

Ovo je defintiivno prvi poraz Srbije nakon dugo vremena, samo se čeka da sudija odsvira kraj. Šutirao je Filip Kostić i ovo je prvi udarac Srbije u okvir gola!

Dobili smo korner, ali se nismo proslavili iz dva pokušaja iz ugla.

19:37

79. minut: Izlazi Jović?

Šta li se ovde desilo? Luka Jović koji je ušao na teren na poluvremenu sada je izašao i na terenu je Uroš Račić! 

A sa druge strane Kristijan Eriksen naputša teren i dobija ovacije celog stadina. 

19:31

71. minut: Nova promena

Sada iskusni Stefan Mitrović ulazi umesto Strahinje Pavlovića. Ovo je meč za zaborav mladog štopera Srbije, jednostavno nije mogao ništa Skov Olsenu po toj levoj strani odbrane Srbije. 

Izvor: MN PRESS

19:20

61. minut: Izlazi Mitrović

Nije ovo bio dan našeg najefikasnijeg napadača, sada izlazi iz igre i ustupa svoje mesto Marku Grujiću. 

19:15

57. minut: Eriksen daje gol - 3:0!

Sada pogađa i Kristijan Eriksen i ovo je definitivno jedan od najlošijih mečeva Srbije. Dobio je vezista Danske loptu na ivici kaznenog prostora, namestio se i smestio je u ugao Rajkovićevog gola.

Nije tu mnogo mogao golman Srbije...

Izvor: MN PRESS

19:11

53. minut: GOOOL! Danska vodi 2:0

Daska vodi 2:0! Ogromna greška reprezentacije Srbije, izgubio je Kostić loptu, a onda je Linstrem dao gol! Posle centaršuta bio je potpuno sam pošto je naletao iz drugog plana i bukvalno mu je ostalo samo da zakuca loptu u mrežu. 

Izvor: MN PRESS

19:07

50. minut: Prazan gol!

Velika greška odbrane Srbije! Posle centaršuta Eriksena, Dolberg je doturio loptu Skov Olsenu, koji je srećom promašio prazan gol Srbije! 

19:06

48. minut: MITROVIĆ!

Sjajna lopta Nastasića ka Mitroviću, ali nažalost napadač iz Smedereva nije dobro zahvatio loptu i ona je otišla pored gola. Žalićemo za ovim...

Izvor: MN PRESS

19:04

Tri izmene u našem timu.

Matija Nastasić je zamenio Miloša Veljkovića, umesto Andrije Živkovića na terenu je Nemanja Radonjić, a Luka Jović menja Sašu Lukića. 

18:48

45. minut: Poluvreme! Nije ovo dobro izgledalo...

Prilično loše poluvreme našeg tima. Nismo uspeli da stvorimo gotovo nijednu šansu, a sa druge strane Danska je apsolutno dominirala. Pre svega nismo mogli da iskontrolišemo bokove Danske i sa strane je dolazilo mnogo šansi za rivala. 

Moraće ovo mnogo bolje u drugom poluvremenu, ako želimo šansu...

18:37

35. minut: Promaja po bokovima...

Nikako ne uspevamo da zaustavimo napade po bokovima! Skov Olsen radi šta god hoće po levoj strani, sad aje sa lakoćom izbacio Strahinju Pavlovića iz igre, ali srećom nije bilo nikakve opasnosnti po gol Srbije...

18:32

31. minut: Uh....

Skov Olsen je prošao po boku, dodao do Kristensena koji je centrirao. Prošla je lopta pored peterca Predraga Rajkovića, ali je niko nije zakačio. 

18:29

28. minut: Haotično u odbrani!

Jedva smo se odbranili ovde! Nalet Danske, ali je prvo Milenković, a onda i Andrija Živković izblokirao Joakima Melea. Izvukli smo se ovde!

Izvor: MN PRESS

18:24

22. minut: Konačno Mitrović!

Najbolji napadač Srbije je dobio loptu na ivici 16 metara rivala, otvorio se, oslobodio se čuvara, ali je nažalost loptu poslao daleko pored gola. 

18:19

Milenković je kačio loptu...

Kada se bolje vidi snimak - Nikola Milenković je pomogao Dancima! Zakačio je loptu kod šuta Melea, promenio joj pravac i napravio problem Rajkoviću. 

Izvor: MN PRESS

18:15

14. minut: VODI DANSKA!

Danska je mogla do gola! Loše je ispucao loptu Predrag Rajković, Lukić je vratio loptu nazad, ali pravo do Dolberga i na kraju je lopta u korneru.

A onda pogodak Melea! Kakva je ovo bila BOMBA! Lopta je došla do beka Danske na nekih 20 metara od gola, on je opalio po njoj i pogodio!

18:06

3. minut Šutevi na gol!

Prvo je šutirao Filip Kostić, koji je izblokiran pa je lopta otišla u korner. Potom je isprobao šut i Gudelj, ali nije uspeo da postigne gol. 

Izvor: MN PRESS

18:02

1. minut: Počinjemo!

Lopta je na startu u zadnjoj liniji Srbije, ali ne uspevamo u prvih nekoliko minuta da stignemo do 16 metara rivala. Za sada je mirno. 

Izvor: MN PRESS

17:45

Još 20 minuta do meča!

Reprezentativci Srbije su na terenu i čekaju početak meča! Čekamo još jednu pobedu "orlova"!

17:01

Sleteli su "orlovi"

Osetili su teren reprezentativci Srbije! 

16:44

Kako napada Danska?

DANSKA (3-4-2-1): Šmajhel - Norgard, Andersen, Vestergard - Kristensen, Eriksen, Hojbjerg, Mele - Skov Olsen, Lindstrem - Dolberg

Kristijan Eriksen će početi meč i on će sasvim sigurno biti prva tema u ovom susretu, bar za domaće navijače i medije. 

16:37

Evo i sastava Srbije!

SRBIJA (3-4-2-1): Rajković – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, Gudelj, Kostić – Tadić, S. Milinković-Savić – A. Mitrović

Dakle, nema kalkulacija. Imamo promenu na golu gde će sada stajati Predrag Rajković, a na svim ostalim pozicijama imamo najjača oružja. 

Živković opet igra kao desni bek, Lukić i Gudelj su centralno, a iza Mitrovića Tadić i Milinković-Savić. Štoperi su tu prinudno, svi koji su spremni počinju. 

16:30

Parken krcat!

Prošlo je 17 godina otkako je Danska odigrala prijateljski meč na kome su trbine "Parkena" bile pune, a sada će to biti slučaj! Skoro ceo dan pred meč karte su bile rasprodate!

16:14

Još jedan meč Srbije!

Dok drugi igraju baraž za plasman na Svetsko prvenstvo i još uvek strepe, Srbija se priprema za Katar. Prvi meč protiv Mađarske prošao je odlično i naš tim je pobedio sa 1:0, a sada nas očekuje duel sa Danskom. 

Duel na "Parkenu" počinje od 18 časova.

UKRATKO

  • Težak poraz Srbije nakon pet pobeda
  • Odbrana loša
  • Bez šansi za napadače
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije