• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić o suđenju protiv Partizana: Moj igrač je trebao da dobije crveni!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Čukaričkog je poslije remija 0:0 protiv Partizana održao zanimljivu konferenciju za medije.

 Saša ilić o suđenju na meču Čukarički - Partizan Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da savladaju Čukarički (0:0) u meču poslednjeg kola regularnog dijela sezone. Remizirali su 0:0 na Banovom brdu i tako ostali dva boda iza Crvene zvezde pred plej-of i "vječiti" derbi 16. aprila.

No, meč je obilježio start štopera Čukaričkog Bojana Kovačevića za koji su u Partizanu tražili direktan crveni karton u 11. minutu utakmice. Poslije meča, i trener "brđana" Saša Ilić govorio je o toj situaciji.

Možda će vas zanimati

 Ilić, legendarni fudbaler Partizana, istakao je odmah poslije meča da "svi znaju šta mu znače" crno-bijeli, a upitan kako je on vidio spornu situaciju iz 11. minuta, imao je šta da kaže o momku rođenom 2004. godine.

"Mladi Kovačević ima nepunih 18 godina i ušao je izuzetno konfuzno u utakmicu, napravio je direktan crveni karton koji sudije nisu vidjele, to je činjenica i još par propusta. Njega mogu da razumijem zbog mladosti. U drugom poluvremenu se dosta popravio i bio na nivou na kojem i treba da izgleda. Njega mogu da razumijem", počeo je Ilić.

On je nastavio priču o tom detalju.

"Partizan je u prvom poluvremenu bio izuzetno dominantan. Moja jedina zamjerka mojim igračima je što sam primijetio ogroman strah kod njih. Kasnije je to bilo malo bolje, ali ponovo vam kažem - mi smo danas osvojili bod uz veliku dozu sreće i moram da kažem jednu stvar, to je tako, a rijetko kad komentarišem suđenje, činjenica je da je Bojan Kovačević možda nenamjerno napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom", objasnio je trener Čukaričkog.

Ilić je potom objasnio i zbog čega će nekolicina mladih igrača nastaviti da dobija priliku do kraja sezone.

"Potenciramo da imamo mlade igrače, nismo Partizan koji konstantno juri titulu i ne može da dozvoli sebi da se događaju greške kakvu je napravio Kovačević. Mi možemo, jer smo treći i malo nam fali da i matematički to budemo do kraja prvenstva i sigurno će još mladih igrača dobiti šansu", zaključio je Saša Ilić.

Čukarički Partizan sporna situacija
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC