• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović u središtu uzbudljivog projekta: Anćeloti zaboravio Luku, ali Gvardiolin čovjek nije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Arteta je pratio Jovića još dok je bio pomoćni trener Pepa Gvardiole.

 Mikel Arteta želi Luku Jovića u Arsenalu Izvor: Profimedia

Luka Jović ni u trećoj sezoni u Real Madridu nije uspio da se nametne, pa je sve izvjesnije da će od ljeta tražiti novu sredinu, čak iako Karlo Anćeloti ode sa "Bernabeua" kao što pišu već danima španski mediji.

Srbin nije dobio priliku ni kod Zidana, a pitanje je da li će rizikovati karijeru i pokušati da se dokaže i trećem treneru u Madridu, sve dok gazda kluba Florentino Perez mašta o Mbapeu i Holandu - i uz to Benzema igra u životnoj formi. Zato je odavno već počela potraga za novim klubom, najvjerovatnije i novom ligom.

Italijanski portal "Kalčomerkato" prenosi da Mikel Arteta "nije zaboravio na Luku Jovića", pa bi tako srpski napadač već od naredne sezone mogao da dobije mesto prvog napadača u Arsenalu.

"Tobdžije" traže napadača koji će zamijeniti neučinkovitog Aleksandra Lakazeta, a Jović im se trenutno čini kao najbolja opcija pošto je i dalje mlad, ima prostora za napredak, dok isto tako ne bi koštao bogatstvo. Iako ga je Real Madrid pre tri godine platio 60 miliona evra, sada će ga prodati vjerovatno i za upola manje novca.

Dodaje se da bi se Luka Jović odlično uklopio u zdravu i mladu sredinu kakva je Arsenalova, i njemu se samom dopada projekat koji je pokrenut dolaskom Artete, ali nisu jedina opcija...

Za njega se raspituju još i Totenhem i Vest Hem, pa se čini da je bliži Engleskoj nego kao što se prije mislilo Italiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC