• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša mi je rekao da ovo kažem, rasplakali ste ga! Dejan Stanković prenio Mihinu poruku, Delije ga slomile

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Nada se da neće morati i treći put da mu šalju poruku da pobijedi van terena, nego na njemu."

 poruka delija rasplakala sinišu mihajlovića Izvor: MN PRESS

Legenda Crvene zvezde, srpskog i evropskog fudbala Siniša Mihajlović ponovo vodi bitku protiv leukemije, a dok je na terapijama u bolnici posebno ga je dirnula poruka koju su mu poslali navijači crveno-bijelih. Oni su na transparentu na utakmici protiv TSC-a 6. aprila istakli poruku: "Siniša, ti koji pod srećnom zvijezdom živiš, ti u svakoj bici pobijediš. Siniša - to znači bezbroj pobjeda."

Njegov kum i bliski prijatelj Dejan Stanković počeo je zato konferenciju pred meč Crvene zvezde i Partizana pričom o važnijoj temi - Mihinoj borbi.

Možda će vas zanimati

"Prije nego iznesem očekivanja za sljedeći derbi, imam poruku koju mi je Siniša Mihajlović rekao da prenesem na konferenciji, da se zahvalim FK Crvena zvezda na podršci, pogotovo navijačima Crvene zvezde, gdje su ga emotivno slomili, rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće morati i treći put da mu šalju podršku da pobijedi van terena, nego da mu pošalju podršku da pobijedi na terenu. Još jednom želim da pozdravim Sinišu i da mu poželim puno sreće u oporavku", izjavio je Stanković.

Mihajlović je i tokom prethodnog boravka u bolnici u Italiji dobio veliku podršu navijača Zvezde, koji su mu tad istakli transparent sa porukom: "Rodio si se znajući samo za život, živio si znajući samo za pobjede. Pobijedi, Siniša!". I tada i ovog puta, njegovi najbliži su prenijeli srpskom treneru šta su mu poručili zvezdaši, a on je sada prenio riječi zahvalnosti preko svog kuma.

Stanković je potvrdio da je često u kontaktu sa Mihajlovićem i otkrio je o čem razgovaraju.

"Sa Sinišom dosta pričam, prije svega o odnosima pred važne utakmice, o igračkom ciklusu srijeda-nedjelja, kako oporaviti ekipu... On je ozbiljan motivator. Gledam da uzmem dosta od njega, kao što sam gledao da uzmem od Žozea (Murinja). Sa psihološkog aspekta može dosta da pomogne. Što se tiče taktike i svega, nemamo igrače i viziju. Ne možeš da kopiraš nekoga da bi bio samo ružna kopija. Što se tiče drugih aspekata, može da se nauči mnogo od njega."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC