• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ma, kakva Liga šampiona!" U Junajtedu vlada totalni haos: Igrač kaže da je atmosfera katastrofa, a trener potvrđuje!

Autor Haris Krhalić

Atmosfera u Mančester junajtedu je katastrofalna i to više niko ne krije.

 Ralf Rangnik nakon poraza od Arsenala Izvor: YouTubeUTC Football TV

U nedelji kada je Mančester junajted saopštio da će ih od naredne sezone voditi holandski stručnjak Erik ten Hag, obrukali su se u još jednom derbiju. Nakon debakla protiv Liverpula (4:0), Junajted se nije proslavio ni protiv Arsenala - izgubili su 3:1 i ponovo odigrali bez krvi.

Problem je loša igra, ali i atmosfera - legendarni Pol Skols ispričao je uživo u programu da mu je Džesi Lingard poručio da je stanje katastrofalno unutar svlačionice, a to je stiglo i do privremenog trenera Ralfa Rangnika.

"Ne znam, morate to da pitate Lingarda. Očito je da, nakon utakmice poput ove današnje, postoji veliko razočaranje u svlačionici", kazao je prilično mirni Rangnik, iako je ovo već "stoti put" ove sezone da se priča o tome da je situacija u klubu katastrofalna na svim nivoima.

"Za mene je to normalno", dodao je Nijemac.

Ono što ipak nije normalno za navijače Mančester junajteda je da njihovi ljubimci ne igraju Ligu šampiona. Rangnik je poslije poraza od Arsenala poručio da je to sada nemoguća misija za njih.

"Pogledajte tabelu, timovi kao što su Arsenal i Totenhem su ispred nas, nije realno da maštamo ili pričamo uopšte o mjestu među četiri najbolja", rekao je njemački stručnjak i tako još više razljutio navijače Junajteda pošto su rano digli ruke, a pitanje je da li će uopšte u Evropu.

Takođe, Rangnik je poručio i da nije zadovoljan suđenjem pošto smatra da je Junajted oštećen za gol Kristijana Ronalda, dok vjeruje da je treći pogodak Arsenala pao poslije ofsajda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC