• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ti si kriv, go*no jedno! Crnogorac psovao saigrača - poklonio gol Milanu za pobjedu, pa se smijao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatne scene viđene u na meču Lacija i Milana kada je Adam Marušić opsovao svog kapitena Frančeska Ačerbija zbog velikog kiksa.

 MArušić psovao Ačerbija zbog poraza od Milana Izvor: TV Arena sport/screenshot

Lacio je vodio od 4. minuta derbija protiv Milana, ali na kraju nisu došli do pobjede. Mogli su indirektno da se umiješaju u borbu za titulu i tako "poguraju" Inter, ali su u nastavku golovima Žira i Tonalija, koji je pogodio u drugom minutu nadoknade, došli do vrijedna tri boda.

Ne samo da je Tonali srušio snove navijača Lacija, nego je uspio da posvađa i njihove igrače. Poslije velike greške koja je kumovala golu Milana, krv je "proključala" kod igrača kluba iz Rima.

Može se reći da su najodgovorniji za rezultat na "Olimpiku" bili Adam Marušić i Frančesko Ačerbi, ali je Crnogorac bio znatno više nervozniji i optužio je svog saigrača i štopera da je njegov kiks. To su zabilježile i televizijske kamere i nije dugo trebalo da se snimak "zavrti" na društvenim mrežama.

Marušić je pritrčao Ačerbiju i žestoko mu poručio: "ti si kriv, go*no jedno", a zanimljiva je bila i reakcija zamjenika kapitena Lacija. Samo se kiselo nasmijao, nije uzvratio Crnogorcu koji je nekada igrao za Voždovac.

Nije se samo Marušić obrušio na iskusnog štopera, nego i navijači. Odmah poslije meča počeli su da ga vrijeđaju na društvenim mrežama zbog velike greške, tako da je Ačerbi, koji je sa Italijom bio prvak Evrope prošlog ljeta, morao da se brani zbog kiksa i potom osmijeha.

"Sada je dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam na osvojene trofeje s ovim dresom. Osmijeh je bio sarkastičan zbog načina na koja su se izgubila dva boda, a ne što sam bio sretan zbog poraza", poručio je Ačerbi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC