• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti poslao rezerve na teren, a Jovića nema ni na tribinama!

Autor 000

Srpski napadač Luka Jović neće igrati za Real Madrid ni u meču na kome Karlo Anćeloti odmara Benzemu i ostale "zvijeri".

 Real igra sa rezervama Luka Jović nije ni u protokolu Izvor: Profimedia

Real Madrid će "ovjeriti" šampionsku titulu u Španiji ako osvoji makar bod na gostovanju Espanjolu danas od 16.15, a trener Karlo Anćeloti je iskoristio priliku da "izmeša" sastav za ovaj meč.

Nije to samo zato što je Real Madrid na korak od naslova prvaka, nego ih i naredne srijede očekuje revanš utakmica protiv Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona. Ne želi da rizikuje povrede nosilaca igre i zbog toga mahom igraju rezervisti, ali čak ni to nije bilo dovoljno da Luka Jović zaradi minute.

U napadu nema Karima Benzeme, mjesto "devetke" zauzeo je Marijano Dijaz, treći napadač Real Madrida, a u koga očigledno Anćeloti više veruje nego što je to slučaj sa Srbinom.

Štaviše, Luka Jović se ne nalazi ni na klupi "kraljevskog kluba" i nema objašnjenja zbog čega je tako. Imao je prije nekoliko dana operaciju zuba koja ga je na kratko ostavila van terena, međutim nije bilo nikakvih informacija da će morati da ide na pauzu i da ga neće biti u protokolu za meč sa Espanjolom.

Real Madrid inače igra sa Sebaljosom, Valjehom, Kamavingom i pomenutim Karijanom, dok su na klupi igrači poput mladog Dijega ili Fuentesa. Osim Jovića, mjesta nema ni za Bejla.

Podsjetimo, Jović je ove sezone odigrao samo 17 mečeva (413 minuta) i postigao jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC