• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se voli klub! Hajduk za DVA SATA rasprodao ulaznice za finale Kupa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Planule" ulaznice čije se cijena krenula od 12 do 20 evra.

 Hajduk za DVA SATA rasprodao ulaznice za finale Kupa Izvor: Profimedi/Ante Cizmic

Dok traje nikad zanimljivija šampionska trka u prvenstvu Hrvatske koju je "zakuvao" remi Dinama sa svojom nekadašnjom filijalom, nakon kojeg su se pojavile brojne teorije zbog spornog autogola Lokomotive, ništa manje nije zanimljivo ni u tamošnjem Kupu.

Hajduk je i dalje u trvi za prvaka s obzirom da tri kola prije kraja zaostaje četiri boda za Dinamom, ali se Splićani bore za još jedan trofej pošto su se plasirali u finale Kupa.

Protivnik u borbi za ovaj trofej biće im Rijeka, koja je do nedavno takođe bila u šampionskoj trci, a Splićani će imati blagu prednost jer se finale igra na njihovom Poljudu.

Hajduk je bez trofeja već devet godina, kada je posljednji put osvojen Kup Hrvatske, dok su prvaci posljednji put bili prije 17 godina, ali njihovi navijači ove sezone nadaju se da će taj "post" konačno biti prekinut.

Ukoliko ne uspiju da nadoknade minus u prvenstvu priliku će imati 26. maja u finalu Kupa Hrvatske protiv Rijeke, a koliko željno navijači Hajduka iščekuju ovaj meč pokazuje i činjenice da su karte rasprodane za samo dva sata.

Klub je u ponedjeljak u 8.00 časova pustio u prodaju karte za finale, a dva sata kasnije morao je da saopšti da karata više nema jer su one razgrabljene.

"Obavještavamo sve navijače da je nakon samo dva sata rasprodan Poljud iz kontingenta slobodne prodaje za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je na rasporedu 26. svibnja u 19 sati", saopštio je Hajduk na svojoj facebook stranici.

Karte za finale hrvatskog kupa krenule su se od 90 kuna (oko 25 KM) do 150 kuna (oko 40 KM), a navijači su mogli da kupe najviše do četiri ulaznice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC