• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Italije! Sergej dogovorio uslove sa velikanom: Lacio čeka ponude, a mediji tvrde - zna gdje ide!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić biće jedan od traženijih igrača tokom predstojećeg ljeta.

 Sergej-Milinkovic-Savic-prelazi-u-Juventus Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić (27) će narednog ljeta gotovo sigurno napustiti Lacio i pojačati neki od najvećih evropskih klubova. U prethodnom periodu pričalo se o Real Madridu, Pari Sen Žermenu i Mančester junajtedu - što je Mateja Kežman demantovao, a sada iz Italije stiže prava bomba!

Kako prenosi "Gazeta delo sport", Sergej Milinković-Savić dogovorio je lične uslove sa Juventusom.

Po njihovim informacijama, srpski fudbaler je pristao na petogodišnji ugovor po kojem će zarađivati čak četiri miliona evra godišnje, a tu su i bonusi koji će se odnositi na broj odigranih mečeva, učinak na njima i osvojene trofeje u crno-bijelom dresu.

Tako su Sergej i Juventus uradili dio posla za koji italijanski mediji vjeruju da je bio lakši u ovim pregovorima. Sada velikanu italijanskog i evropskog fudbala ostaje da se dogovori sa Lacijom, odnosno predsjednikom Kaludijom Lotitom, koji ranije nije volio da sarađuje sa timom iz Torina. Pitanje je da li se to promijenilo i koliko novca bi ga ubijedilo da proda najboljeg igrača u Juventus.

Takođe, u timu iz Rima i dalje se nadaju konkretnim ponudama iz Madrida, Pariza i Mančestera, što bi dodatno podiglo cijenu srpskog asa. Ukoliko se neki od tih timova uključi u borbi, Lacio bi mogao da zaradi i preko 70 miliona evra, a Sergej postane jedan od najskupljih fudbalera sa ovih prostora.

Kao adut u pregovorima Juventus će koristiti Dušana Vlahovića koji bi postao Sergejev saigrač, ali i fudbalera koji nije u njihovom klubu. Želju Milinković-Savića da se preseli u Torino crno-bijeli će Laciju pravdati i pominjanjem njegovog brata Vanje, koji brani u gradskom rivalu. Iako ne bi bili saigrači, život u istom gradu svakako bi bio dobar za braću koji nose dres srpske reprezentacije.

Interesovanje velikih klubova za veznog igrača nije iznenađenje jer on i ove sezone igra na visokom nivou. U Seriji A ima dvocifren broj golova i asistencija, a u sezoni je odigrao čak 44 meča u svim takmičenjima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC