• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda digla ruke od Falka - krenula po Srbina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda želi da u ljetnom prelaznom roku dovede Lazara Ranđelovića, fudbalera koga prate već godinama.

 Crvena zvezda želi Lazara Ranđelovića iz Olimpijakosa Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je polako već definisala želje za ljetni prelazni rok, pa je posle prvih kontakata sa kapitenom fudbalske reprezentacije Rusije Artjomom Dzjubom krenula i po jednog domaćeg igrača.

U pitanju je višegodišnja "opsesija" kluba Lazar Ranđelović koji je prema saznanjima portala "Mozzart Sport" nikad bliži dolasku na "Marakanu". Zvezda je već nekoliko puta pokušavala da ga dovede, ali je Olimpijakos prvo bio brži i doveo ga iz Radničkog - ili potom nije želio da ga pozajmi srpskom šampionu.

Najvjerovatnije će Ranđelović doći u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup na kraju sezone, dok je druga opcija da crveno-bijeli odmah plate obeštećenje za njega pošto ima ugovor na još dvije godine u Pireju.

Zvezda želi Ranđelovića po desnoj strani terena pošto se Filipo Falko pokazao kao veliki promašaj u prethodnih godinu i po dana i na izlaznim je vratima kluba, dok El Fardu Ben ne posjeduje adekvatnu brzinu i sve češće ga viđamo u špicu, odnosno i njemu je minutaža znatno manja nego prethodnih sezona.

Podsjetimo, Ranđelović je u Olimpijakos prešao 2018. godine za 550 hiljada evra, ali je još jednu sezonu proveo u Nišu kao pozajmljeni fudbaler. Pokušavao je da se izbori za minutažu na Karaiskaisu i povremeno je uspjevao.

Odigrao je 68 mečeva za crveno-bele i doprinio sa šest golova i četiri asistencije, ali nije imao stalno mjesto u timu i zato je poželio da ode u novu sredinu. Konačno su mu izašli u susret i pozajmili ga ljetos Leganesu, klubu iz Segunde, a tamo je ostavio solidan utisak.

Ove sezone je zabilježio pet golova i četiri asistencije na 38 susreta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC