• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS radi na jačanju infrastrukture: Postavljaju se reflektori na 3 stadiona, 4 terena dobijaju hibridnu podlogu!

Autor Dragan Šutvić

Ovo su zaključci sa sjednice Skupštine, održane ovog petka u Banskom dvoru.

 tri stadiona u republici srpskoj dobijaju reflektore  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Redovna godišnja sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske održana je ovog petka u Maloj vijećnici Banskog dvora.

Od ukupno 55 delegata, koliko čini ovaj organ, zasjedanju su prisustvovala 52, a najvažniji zaključci koji su jednoglasno usvojeni vezuju se za infrastrukturu.

Možda će vas zanimati

Tako je istaknuto da će Fudbalski savez Republike Srpske u 2022. godini planom i programom, najvjerovatnije, završiti projekte u vrijednosti od deset miliona maraka, a pod tim se podrazumijeva postavljanje reflektora u Trebinju, Istočnom Sarajevu i Prijedoru, izgradnju šest ili sedam terena sa vještačkom travom i četiri terena sa hibridnom podlogom.

Jednoglasno su usvojeni izvještaji godišnjeg obračuna prihoda i rashoda – budžeta Fudbalskog saveza Republike Srpske za 2021. godinu, revizorski izvještaj o izvršenoj reviziji finansijskog poslovanja FSRS za 2021. godinu kao i izvještaj o radu Fudbalskog saveza Republike Srpske za 2021. godinu.

Zaključeno je da je FSRS, uprkos velikim poteškoćama, poslovao pozitivno i da je budžet bio dvostruko veći od predviđenog zbog činjenice da se obezbijedilo 850.000 maraka pomoći klubovima kroz plaćanje 50 odsto kotizacije i dijela troškova službenih lica, odnosno da je Prva liga prvi put u istoriji dobila generalnog sponzora, kompaniju m:tel.

Takođe, usvojen je i budžet Fudbalskog saveza Republike Srpske za 2022. godinu koji je planiran da bude milion maraka, ali će, već sada je jasno, biti mnogo veći, kao i Program rada Fudbalskog saveza Republike Srpske za 2022. godinu.

Usvojeni su, takođe, i izvještaji Disciplinske i Apelacione komisije koje su podnijeli predsjednici Rajko Vajić i Aleksandar Lazić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC