• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Napredak Crvena zvezda 0:1 Superliga Srbije
 Napredak Crvena zvezda 0:1 Superliga Srbije

Zvezdin ogroman korak ka tituli - fali još samo bod: Ohi približio šampiona trofeju!

Pretposljednji meč u prvenstvu Crvena zvezda pobijedila u Kruševcu i sada je blizu 5. titule u nizu.

 Napredak Crvena zvezda 0:1 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde minimalnim rezultatom savladali su Napredak u Kruševcu i stigli na samo bod od šampionske titule! Strijelac gola koji je donio tri boda bio je Ohi Omoižuanfo.

Norveški napadač zatresao je mrežu u 33. minutu, sa samo nekoliko metara udaljenosti, a ispostavilo se da je to bio prvi I posljednji gol na meču koji nije bio preterano sadržajan.

Napredak – Crvena zvezda 0:1 (0:1)
/Ohi 33/

Zvezda je znala da joj je potrebna pobjeda u Kruševcu, ali nismo vidjeli prepoznatljivu inicijativu crveno-bijelih. U poređenju sa nekim drugim mečevima Superlige, Zvezda nije stvorila veliki broj prilika, pa se ovaj meč uklopio u “šablon” istih rivala iz ove sezone.

U tri ovosezonska meča Zvezda je upisala tri pobjede I to rezultatima 1:0, 2:0 I 1:0, pa se može reći da je tim iz Kruševca jedan od najtvrđih rivala aktuelnom šampionu.

Tako je bilo i danas u Kruševcu, gdje je pored Ohijevog gola Zvezda tresla mrežu preko Milana Gajića čiji je gol poništen zbog ofsajda i još samo nekoliko puta pripretila – uglavnom preko Kataija.

Samu utakmicu crveno-bijeli neće dugo pamtiti, a bodovi koje su osvojili mogli bi da odrede šampiona u tekućoj sezoni. Partizan sada mora da pobijedi u preostala dva kola, dok je Zvezdi dovoljan i bod protiv Voždovca na svom terenu kako bi peti put uzastopno podigla pehar namijenjen šampionu države!

20:26

KRAJ - 0:1!

Crvena zvezda je osvojila tri boda u Kruševcu, pa im remi na svom stadionu protiv voždovca u poslednjem kolu Superlige garantuje šampionsku titulu!

20:18

86. minut - Izmene!

Trostuka izmena Dejana Stankovića.

Umesto Milana Gajića, Mirka Ivanića i Sekua Sanoga, na terenu su Kristijano Pičini, Radovan Pankov i Nenad Krstičić.

20:07

74. minut - Povreda Borjana

Meč je nastavljen, a nakon jednog centaršuta sa desne strane Borjan i Melunović su bili u duelu. Golman Zvezde dobio je udarac, ali će moći da nastavi meč nakon ukazane pomoći.

20:05

Prekid u Kruševcu!

Navijači Crvene zvezde napravili su bakljadu iza Napretkovog gola, a nekoliko baklji bačeno je i na deo trave koji se nalazi tik uz teren. Meč će biti nastavljen ubrzo, čim se baklje uklone.

20:03

70. minut - Izmena!

Milan Pavkov je na terenu umesto Ohija Omoižuanfa, a to je druga promena Dejana Stankovića na današnjem meču.

19:59

66. minut - Katai!

Sve opasnije deluje Crvena zvezda. Probao je Aleksandar Katai, ali je njegov pokušaj izblokiran, a zatim do lopte nije mogao da stigne Ohi.

19:57

64. minut - Eraković!

Sjajno je skočio mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković, ali njegov udarac glavom nakon kornera uspeo je da ukroti Nikola Vasiljević.

19:50

Pogledajte gol Ohija!

Ovako je Crvena zvezda došla do prednosti:

Prvi gol na meču u Kruševcu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

19:46

53. minut - Izmena!

Umesto El Fardu Bena na terenu je Slavoljub Srnić, koji će zauzeti mesto u veznom redu. to dovodi do promene formacije, pa će sada Zvezda verovatno igrati u sistemu 4-3-3.

19:43

49. minut - OFSAJD!

Milan Gajić je postigao gol u Kruševcu, ali on neće biti priznat.

Razlog je ofsajd pozicija u kojoj se ranije u toku akcije našao Ben, koji je pozicijom u petercu Napretka ometao golmana Vasiljevića. Iako kod udarca Gajića ništa nije bilo sporno, gol ne važi!

19:37

46. minut - Nastavljamo!

Domaći tim ima prvi napad u nastavku meča!

19:37

Pogledajte spornu situaciju!

Strahinja Eraković je blokirao udarac, a sudija Marko Ivković nije dosudio penal za domaći tim. Da li je ovo bilo za kazneni udarac?

Pogledajte

00:09
Napredak traži penal protiv Zvezde
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

19:23

Poluvreme - 0:1!

Tokom prvog dela meča videli smo pogodak Crvene zvezde, ali ne možemo reći da je ovaj period igre bio previše sadržajan.

Napredak je tek povremeno prilazio golu gostiju, dok gosti iz Beograda nisu stvorili uobičajen broj prilika. Nadam se da će nastavak meča doneti više uzbuđenja.

19:22

Drama na tribinama!

U trenucima kada je četvrti sudija pokazao da će se igrati još dva minuta u prvom delu meča, nastala je gužva pored klupe napretka. domaći su pokušavali da upozore sudiju kako meč mora biti prekinut zbog situaicje na tribinama, a lekarski tim je sa klupe odmah otrčao kako bi nekome ukazao pomoć.

19:19

44. minut - Gajić!

Ohi je neverovatnim potezom prebacio loptu na drugu stativu, a Milan Gajić se odlično ubacio u kazneni prostor Napretka. Šutirao je ka golu, ali je pogodio samo spoljni deo mreže Vasiljevićevog gola.

19:16

40. minut - IZMENA!

Zbog povrede kolena koju je zaradio u ranijoj fazi meča, Nemanja Milovanović je morao da napusti teren. Umesto njega u igri je Đorđe Jovanović.

19:08

33. minut - GOOOL, Ohi!

Katai je prošao po levoj strani i ubacio loptu na peterac, a tamo Mirko Ivanić nije mogao da stigne do nje. nakon nespretne intervencije defanzivaca domaćih najbliži lopti bio je Ohi Omoižuanfo, koji je sa nekoliko metara lagano postigao gol.

19:06

31. minut - Napredak traži penal!

Strahinja Eraković je izblokirao udarac fudbalera Napretka, a igrači domaćeg tima odmah su podigli ruke u znak protesta. Smatrali su da je defanzivac Zvezde igrao rukom, ali se meč nastavlja.

19:05

30. minut - Ben!

Postepeno je Zvezda gradila akciju preko Brojana, Erakovića, Sanoga, Kange i Rodića, a levi bek je centrirao na drugu stativu gde je pronašao El Fardu Bena. Iako je fudbaler sa Komorskih Ostrva bio usamljen u kaznenom prostoru, on nije mogao da stigne do lopte kako je želeo.

19:02

28. minut - Kanga!

Probao je vezni fudbaler Crvene zvezde da ugrozi gol Kruševljana udarcem sa distance, ali nije bio precizan.

18:59

24. minut - Bez pravih šansi!

Crvena zvezda ima loptu u svom posedu, Napredak na trenutke pokazuje zube gostima, ali prave prilike nismo videli u uvodnom delu meča.

18:46

12. minut - Katai!

Probao je ofanzivac Crvene zvezde da ugrozi Nikolu Vasiljevića iz slobodnog udarca, ali je lopta nakon Kataijevog šuta otišla visoko preko gola.

18:41

6. minut - Ništa od penala!

Tražio je penal Aleksandar Katai, pritrčao arbitru i Mirko Ivanić, a Dejan Stanković je protestovao pored klupe.

Sudija Marko Ivković doneo je odluku da se igra dalje, a nakon konsultacije sa VAR sobom odlučeno je da nema poenala za Zvezdu.

18:30

Trenutni niz!

Od kako je počeo plej-of Superlige, timovi imaju potpuno različit učinak.

Crvena zvezd aje upisala četiri pobede (TSC, Čukarički, Vojvodina, Radnički) i remi protiv Partizana, dok Napredak iz Kruševca ima pet poraza. Domaćin današnje utakmice redom je poražen od Vojvodine, Radničkog, Voždovca, Partizana i TSC-a.

Pretvoreno u bodove, Crvena zvezda ih je u plej-ofu osvojila 13, a Napredak nijedan.

18:25

Prethodni okršaji!

Crvena zvezda i Napredak su ove sezone odigrali dva meča u Superligi, a tim iz Kruševca nije postigao ni gol. Ni beogradski tim nije bio preterano ubedljiv na tim utakmicama...

Početkom avgusta Zvezda je u Beogradu pobedila 1:0 golom Milana Gajića, dok su u decembru u Kruševcu golove postigli Milan Rodić i Aleksandar Katai.

18:15

Rezervisti!

Napredak: Savić, Pantić, Kunić, Kočić, Projić, Džugurdić, Ivanić, Đ. Jovanović, Bačanin

Crvnea zvezda: Gordić, Pankov, Krstičić, Pavkov, Motika, Stanić, Pičini, Stanković, Radulović, Srnić, Gobeljić

18:10

Službena lica!

Za pravdu će biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Ivković Marko
  • Prvi pomoćnik: Pašajlić Milan
  • Drugi pomoćnik: Jovanović Milorad
  • Četvrti sudija: Mijailović Borko
  • VAR sudija: Marković Momčilo
  • VAR asistent: Beljin Goran
  • Delegat: Todorović Dragan
  • Posmatrač suđenja: Petrović Zoran
18:05

SASTAVI!

Napredak: Vasiljević - Kerkez, Đeković, Kojičić - S. Jovanović, Krstić, Milovanović, Spremo - Đuričković, Melunović, Mladenović

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Dragović, Eraković, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Katai, Ivanić - Ohi

18:00

Dobar dan!

Šampion Srbije i aktuelni lider Superlige u pretposlednjem kolu tekućeg šampionata gostuje u Kruševcu.

Meč Napretka i Crvene zvezde nema rezultatski značaj za domaćina, osim što je uvek važno tokinuti bodove crveno-belima, a Crvenoj zvezdi je izuzetno bitan u šampionskoj tituli.

Ostanite uz MONDO, pratićemo teksutalni prenos meča koji počinje u 18:30.

UKRATKO

  • Napredak - Crvena zvezda 0:1
  • Crveno-bijeli se bore za titulu
  • Kruševljani nemaju rezultatski imperativ
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije