• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 stanojević pred finale kupa crvena zvezda partizan
 stanojević pred finale kupa crvena zvezda partizan

Pogledajte ko nam sudi, je l' to normalno? Aleksandar Stanojević digao glas pred derbi - Kad to vidim, nije prijatno!

Pratite uživo konferenciju za štampu povodom finala Kupa Srbije na kojoj će pričati trener Partizana Aleksandar Stanojević.

 stanojević pred finale kupa crvena zvezda partizan  Izvor: Arena Sport 2/screenshot

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred finale Kupa protiv Crvene zvezde pričao je o taktici, problemima sa sastavom tima, motivaciji, ali i o sudijama. 

Kritikovao je izbor arbitara za ovaj meč i prokomentarisao nekoliko sudija koji će biti u timu u ovom finalu Kupa. 

Kompletan tok konferencije za štampu pogledajte u kartici TOK DOGAĐAJA.

13:31

Konferencija za štampu je završena

Aleksandar Stanojević je na kraju pričao o taktici i tome ko bi sve mogao da startuje umesto Rikarda i završio konferenciju za štampu.

Sada nas očekuje derbi koji se igra u četvrtak od 18 časova!

13:28

Odakle energija za derbi?

"Kada nosite ovaj grb i deo ste Partizana ne smete da pomislite da nemate energije. Imali smo prošlu utakmicu u kojoj smo se borili do poslednjeg atoma snage iako je Zvezda vodila. Videli ste našu energiju u meču koji možda ništa ne znači. 

Sada imate derbi u kome ne postoji ni juče ni sutra, ne razmišljate šta je bilo ili šta će biti, samo mislite da najbolji način iznesete tu utakmicu. Derbinje specifična utakmica koja može da te podigne i spusti", jasan je Stanojević. 

13:24

Da li ostaje ako osvoji kup?

"Malo mi je neprofesionalno da pričam o nekim stvarima pred utakmicu. Ne znači mi jedna utakmica, znači jer je derbi, ali u svim razmišljanjima uzimamo celu sezonu. Znate šta je meni kao treneru prioritet za mene kao trenera, a jedna utakmica u kom će pravcu ići neću pričait na tu temu", odgovorio je Stanojević. 

13:23

Natho?

"Ne znamo, nismo prelomili tu situaciju. Pričaću i sa njim i sa doktorima i odlučićemo večeras", rekao je on Nathu.

13:22

Ako bude penal za Zvezdu, da li će ga izvesti Borjan?

"Borjan je stvarno jedan pravi profesionalac i malo mi je neumesno da ga komentarišem. Ne verujem da će izvesti penal u toku utakmice. Mislim da je ponašanjem i načinom rada mogu sve najbolje da kažem o njemu", rekao je Stanojević, a onda je prokomentarisao tim u odnosu na prošli derbi,

"Neću skroz da prepišem tim sa tog derbija, ali zavisi dosta od situacije sa Nathom i Rikardom, a imamo i situaciju da ne moramo da igramo sa bonusom. Videćemo, svaka utakmica je drugačija", dodao je on. 

13:19

Ko sudi? Nije to normalno!

"Nije nam ni prijatno kad vidimo ko sudi i na koji način je izabrana ekipa sudija. U VAR sobi je sudija koji je od sedam utakmica Zvezde sudio šest. Je l' to normalno? Je l' može neko da kaže da je to normalno? A prvi sudija VAR-a nas je direktno oštetio ovde za titulu. A glavni sudija je bio u VAR sobi tad protiv Napretka. Kako ja onda da budem raspoložen? Ne vršim pritisak, samo pričam člnjenice. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Žao mi je što našu utakmicu ne sudi naš najbolji sudija", prokomentarisao je Stanojević izbor arbitara. 

13:15

Partizan nije dao gol na pet derbija?

"Imali smo isto šansi kao oni, ali eto njsmo dali gol. Ne pravi nam to pritisak, ne razmišljamo u tom pravcu. Sve utakmice su do sada bile slične, ali nisu ni oni dali mnogo golova. NAravno, moramo da postignemo gol ako hoćemo da osvojimo titulu", objasnio je Stanojević kada je dobio pitanje o lošem golgeterskom nizu njegovog tima u derbiju. 

13:13

Svaka čast Zvezdi na tome!

"Kad je Zvezda u pitanju tu nema slučajnosti. Počev od nekih stvari koje se poturaju kroz medije, oni su ozbiljna mašinerija, koja se bavi svačim i ja to poštujem. Videli ste i kako oni to prezentuju i ja imam jedno poštovanje sa te strane, jer se toliko bave time", rekao je Stanojević. 

13:11

Na sve spremni, pa i na penale!

"Mi smo dosta vežbali penale i sada razmišljamo i da ne vežbamo penale. Na sve smo spremni, ali niko ne zna da li će biti penala. Ove utakmice su do sada bile sve izjednačene, tako da može biti i penala", iskren je Stanojević, a onda je nastavio:

"Nije prijatno kada u dugoj borbi ostanete bez titule, da se ne vraćam na neke stvari. Igrači sada moraju da pokažu ponos jer nose dres ovakvog kluba i ne bih voleo da uđemo sa nekom negativnom agresijom. Samo nek budemo ponosni i svesni čiji dres nosimo", završio je Stanojević. 

13:09

Rikardo brine!

"Trofej je nama trofej gde god da se osvoji, ali naravno da bi nam bilo lakše da igramo na svom stadionu. Dosta se dobro poznajemo, može biti nekih taktičkih situacija, ali neće biti nekih velikih iznenađenja"

"Imamo mali problem sa Rikardom jer nije juče trenirao, a Bibras Natho nije još spreman. Nadamo se da će Rikardo biti ok", otkrio je Stanojević,

13:07

Kup nije cela sezona!

"Sigurno nije odrada posla. Da vam kažem nešto, prva pomisao je da kup ne može da bude utešna nagrada niti da spavaša sezonu. Kada se sezona završi sve se izanalizira. Ja to tako gledam, jedna utakmica ne može niti da spasi niti nešto loše da bude po tom pitanju. Ja kao najodgovorniji ću iskomentarisati sezonu. Neću se hvatati za tu utakmicu, analiziraćemo celu sezonu", dodao je on.

13:06

Počeeo je Stanojević

"Srećni smo i ponosni što ćemo sutra predstavljati naš klub u jednom velikom spektaklu, derbi je uvek nešto posebno. Jedva čekamo svi da počne i jedva čekamo priliku da osvojimo jedan trofej", rekao je na početku Stanojević. 

12:36

Počinje za pola sata!

U 13 časova će se novinarima u odvojenim konferencijama za štampu obratiti Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević. 

Konferenciju trenera Partizana možete uživo pratiti uz MONDO. 

UKRATKO

  • Stanojević komentrisao sudije
  • "Kod Zvezde nema slučajnosti"
  • Otkrio  - 2 igrača brinu!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije