• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šest mjeseci sam uzimao lijekove i nisam spavao: Jeziva ispovijest Zlatana Ibrahimovića - Nikad više nisam patio, ali...

Autor Haris Krhalić

Zlatan Ibrahimović je prošao kroz pakao prethodnih šest mjeseci, ali je sve to izdržao kako bi sa Milanom bio prvak Italije.

 Zlatan Ibrahimović se oglasio nakon operacije Izvor: Profimedia

Zlatan Ibrahimović je podigao trofej sa Milanom, burno proslavio u svlačionici upečatljivim govorom, a potom je objavio da mora da operiše koljeno pošto ga već duže vrijeme muče ukršteni ligamenti.

Ipak, niko nije ni slutio da je situacija tako alarmantna. Zlatan Ibrahimović je često bio van terena, ali je dobro krio od javnosti da je u konstantnim bolovima. Upravo je poslije operacije kolena opisao sa kakvom mukom se nosio, međutim sve to je podnio kako bi pomogao Milanu da osvoji trofej poslije 11 godina.

Nije njegova statistika toliko upečatljiva, postigao je osam golova na 23 utakmice, ali je liderstvo koje je donio u svlačionicu Milana bilo izuzetno važno neiskusnoj i nedokazanoj ekipi Stefana Piolija.

"Prethodnih šest mjeseci igrao sam bez ukrštenih ligamenata u mom lijevom kolenu. Šest mjeseci je bilo otečeno, trenirao sam samo deset puta sa cijelom ekipom za posljednjih šest mjeseci. Dali su mi preko 20 injekcija za to vrijeme, svake nedjelje sam išao kod doktora... Uzimao sam lijekove protiv bolova svakog dana šest mjeseci. Jedva da sam spavao za to vrijeme zbog bolova, nikad više nisam patio - ni na terenu, ni van terena", napisao je Zlatan Ibrahimović u emotivnoj poruci na Instagramu i pojasnio zašto je toliko rizikovao.

"Učinio sam nešto nemoguće - mogućim. Imao sam samo jedan cilj, a to je da moji saigrači i trener postanu šampioni Italije jer sam to obećao. Od danas imam nove ligamente i još jedan trofej".

Nakon ove operacije Zlatana Ibrahimovića očekuje pauza od šest-sedam mjeseci, ali plan je da ne završava karijeru. Želi da se vrati, ma kad god to bilo, a "rosoneri" će mu u narednim danima ponuditi produžetak saradnje pošto su svjesni kakav je uticaj imao na svlačionicu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC