• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 stanojević napustio partizan poslije finala kupa
 stanojević napustio partizan poslije finala kupa

Aleksandar Stanojević napustio Partizan poslije finala Kupa: Jako sam razočaran, nigdje u regionu se ovo ne dešava!

Aleksandar Stanojević je na konferenciji nakon meča sa Crvenom zvezdom saopštio svoju odluku.

 stanojević napustio partizan poslije finala kupa Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde (2:1), a trener Aleksandar Stanojević odmah nakon meča saopštio je da napušta klub!

Šef stručnog štaba želio je tu odluku da sačuva za sutra, ali je smatrao da je pošteno da je saopšti pred medijima na konferenciji.

Od sutra više ne radi u Partizanu, a na konferenciji za medije pričao je i da li će se nekada vratiti u srpski fudbal.

Takođe, dosadašnji trner crno-bijelih analizirao je današnji meč, poteze Aleksandra Kataija, propuštene šanse, ponašanje njegovih igrača tokom dodjele medalja...

O svemu tome čitajte u kartici "Razvoj događaja". 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

21:10

Kraj!

Završena je poslednja konferencija Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana u ovom mandatu. Dosadašnji trener crno-belih rekao je da odlazi iz kluba.

21:09

Ko je bio opasniji?

"Mnogo smo bili opasniji. Izanalizirajte. Ko je bio opasniji, mi ili Zvezda? Nismo postigli golove, a imali smo šanse. Imali ste Kataija koji je iz dve situacije dao gol. Mislim da smo bili dosta opasniji. To je moje mišljenje. Analizirajte, imate pravo na mišljenje...", završio je poslednju konferenciju kao trener Partizana Stanojević.

21:08

Komentar suđenja!

"Nemam nikakvu primedbu. Svako može da pogreši, a ja sam dugo u fudbalu i osećam nameru. On je sudio dobro i pravično, pošteno sam čestitao njemu i timu. Ako sam merodavan, zadovoljan sam kako su sudili on i njegov tim", istakao je Stanojević.

21:06

Neće se vraćati?

"Ja sam razočaran u neke stvari. Nema zemalja u regionu u kojima se dešavaju ovakve stvari. Sigurno se neću vraćati u ovakav srpski fudbal. Verovatno ne. Trošio sam se mnogo, a nije bilo satisfakcije zbog nekih stvari na koje nije moglo da se utiče", istakao je Aleksandar Stanojević.

21:05

Ne kajem se!

"Stvarno mi nije žao, imao sam lepu grupu igrača sa kojima sam radio. Oni su bili sjajni. Ponosan sam što sam bio deo ove priče. Tužan sam, ali tako mora da bude. Pričam sada o prvenstvu, nama nije moglo da se desi drugačije... Tako je bilo zapisano. Ma, neću da pričam o tome. Mi imamo samo srpski fudbal, imamo dve ekipe u Ligi šampiona od sledeće sezone, ajde da sačuvamo taj srpski fudbal. Ne kajem se što sam se vratio", tužnim glasom je rekao Stanojević.

21:03

"Vi znate da moje konferencije nisu usmerene protiv igrača i stručnog štaba, nikada niste čuli lošu stvar o njima. Iznosio sam ono što sam mislio. Ne bih sada da otkrivam šta sam pričao sa Milanom Borjanom", rekao je Stanojević, koji se sa golmanom Zvezde pozdravio na kraju meča.

21:02

Kad je prelomio?

"Već posle Čukaričkog sam odlučio i rekao ljudima u klubu. Prelomio sam, video sam da će biti teško da osvojimo titulu. U međuvremenu sam obavestio igrače, evo sad govorim i vama. Ne bih da sebe stavljam ispred svega toga, mislio sam da će biti sutra, više bih voleo da se priča o derbiju", istakao je trener Partizan.

21:00

Čestitali smo!

"Ne znam šta je trebalo da uradimo, da pevamo sa njima na bini. Nije trebalo da budemo tu dok slave. Svi smo čestitali, išli od jednog do drugog, svaki igrač i član stručnog štaba je čestitao igračima Zvezde. Nije prirodno da slavimo sa njima. Ispoštovali smo maksimalno", dodao je šef struke.

20:58

Nema sutra trening!

"Pošto vas sve to interesuje, ja sam rekao ljudima da neću biti trener ako ne uzmemo titulu. Oni su to znali. Igračima sam u svlačionici rekao da više nisam trener. Neću ih videti sutra", rekao je Stanojević!

20:57

Čestitam Zvezde!

"Čestitam Zvezdi, a ostaje žal. Imali smo dosta više šansi i nismo ih koristili. Katai je sa dva poteza rešio utakmicu i čestitam mu na tome. Postigli smo jedan gol, imali mnogo prilika, a sa jednim golom ne može da se osvoji kup", rekao je trener Partizana.

20:56

Trener Partizana je stigao!

Konferencija počinje!

20:40

Stanojević već govorio!

Trener Partizana dao je kratku izjavu na terenu!

U njoj je pričao o finalu, "krađi u prvenstvu" i ostanku na klupi crno-belih!

20:35

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan (2:1) u finalu Kupa Srbije, a Aleksandar Stanojević će prvi medijima izneti svoje utiske sa ovog meča.

UKRATKO

  • Trener Partizana napustio klub
  • Crno-bijeli su izgubili finale
  • Rezultat je bio 2:1 za Zvezdu
učitaj još +

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Kmeeeee

Čova buraz

Kmeee ...kmeee....od prvog dana pa do kraja.....

Najnovije