• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 dejan stanković nakon finala kupa srbije protiv partizana
 dejan stanković nakon finala kupa srbije protiv partizana

"Katai je bolja 'desetka' od mene, Piksiju neću da se miješam!" Stanković poslije duple krune: Ako Eraković ode...

Dejan Stanković je nakon osvajanja "duple krune" govorio o Aleksandru Kataiju, Strahinji Erakoviću, ali i svom sinu Alekandru Stankoviću.

 dejan stanković nakon finala kupa srbije protiv partizana  Izvor: ZvezdaTV/Screenshot

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije, a Dejan Stanković je uspio da upiše još jednu titulu na svoj konto.

Na konferenciji za medije posebno je nahvalio svoje fudbalere, od kojih su mediji najviše istakli Aleksandra Kataija, a trener Zvezde je poručio da je ovo "najbolja verzija Magika do sada".

Srećan je što Katai igra u Zvezdi, iako vjeruje da bi mogao u ligama petice, pa je poručio i da vjeruje da je i bolja "desetka" od njega.

Na pitanje da li je zaslužio poziv u reprezentaciju Srbije, Stanković je poručio da neće da se miješa u Piksijev posao, odnosno da nije na njemu da određuje igrače za reprezentaciju.

Čitav tok konferencije za medije pročitatajte klikom na karticu "razvoj događaja".

21:27

Konferencija za medije je završena.

21:26

PORUKA ZA SINA?

"Čuo sam se sa sinom, igrao je bolje nego u prve dve utakmice. Nadošli su kao generacija, čestitam im. Već je bolji od mene, došao je do polufinala Evropskog prvenstva", zaključio je Stanković.

21:26

Da li ostaje Eraković?

"Eraković? To ćemo morati da pitamo Zvezdana Terzića, biće teško zadržati njega. Ja sam rekao svoje želje, a nekada moramo sagledati i realnost. Ako bude išao, poželećemo mu sreću, a mi ćemo nastaviti da radimo. Ima tu još mladih koji mogu da izrastu u dobre igrače. Imaju od koga da uče i vide", rekao je Stanković.

21:23

PIKSI? NE MEŠAM SE!

"Piksi radi svoj posao odlično, ne bih da pričam o tome jer ga poštujem. Selektor ima svoju viziju i Katai je odigrao dobro prvenstvo, neću da se mešam u rad Piksija", rekao je Stanković.

"Za Erakovića sam rekao da će biti paklen igrač i mora da nastavi ovako, samo da se ne zadovoljava ovim."

21:21

POHVALE ZA KATAIJA!

"Analizirajući poslednji derbi Partizan dolazi sa dosta igrača u napad. Sa četvoricom idu napred, nisam hteo da to bude jedan na jedan, a lakše je kad je orijentišeš na bok. Samo mi je to bilo bitno. Ja sam zadovoljan, imali smo samo jedan trening da se uigramo, meni se svidelo... Pokazali smo da možemo da se transformišemo i to se pokazalo opet dobro. Igrači su doneli gol. Prešli smo ofanzivnije i opet bih sve isto uradio", rekao je Stanković.

"Katai je kao desetka bolji igrač od mene, ali sam ja bolji defanzivno. Ne bih da ga poredim sa legendama koje su nosile desetku, a neće se završiti samo na ovome".

21:19

KATAI?

"Dve godine je sjajan, ali ne može bez tima. Pokušavamo da ga sačuvamo od defanzivnih zadataka, ali Katai je vanserijski i dosta puta sam rekao da treba da igra u ligama petice. Na moju sreću, u Zvezdi je, a ova verzija Kataija je bolja nego prethodnog puta. Opet kažem, sve je funkcionisalo dobro, imali smo uspone i padove, ali bih još jednom čestitao svima na dobrom poslu. Klub je imao strpljenja, verovao je u mene i napravili smo dobar blok. Sa navijačima možemo sve", poručio je trener Zvezde.

21:17

O TAKTICI

"Kraj je sezone i dosta smo bili iscrpljeni i fizički i emotivno, tražiti nešto previše od mojih igrača bi bilo riskantno. Riskirali smo i sa odbranom sa tri štopera, ali smo bili zaštićeni nazad. Kao što si rekao izdržali smo prvi udar, pa smo se na 1:1 vratili na naš stari sistem koji obožavam. Vratili smo se u romb... Može dosta toga da ne funkcioniše, bilo je par grešaka, ali kad se pobedi - mi ćemo ih memorisati, ali se brzo zaborave", rekao je Stanković.

20:39

Dupla kruna je tu!

Crvena zvezda je savladala Partizan 2:1 u "večitom derbiju" u finalu Kupa Srbije i tako je uspela da osvoji duplu krunu. Sada će se Dejan Stanković obratiti okupljenim novinarima. 

UKRATKO

  • Dupla kruna za crveno-bijele
  • Novi trofej za Stankovića
  • Trener ostaje u klubu!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije