• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ženo, mijenjao bih te za pehar Lige šampiona! Supruga fudbalera Reala pročitala šta je izjavio, pa ga brutalno poklopila

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaler Real Madrida izjavio je da bi mijenjao svoju ženu za pehar Lige šampiona, a nakon toga je njegova supruga to pročitala i odgovorila mu.

 Federiko Valverde bi mijenjao ženu za pehar Lige šampiona Izvor: Instagram/minabonino/YouTube/BeanymanSports/Screenshot

Real Madrid se u subotu od 21 čas sastaje sa Liverpulom u finalu Lige šampiona. Čeka nas pravi spektakl u Parizu, a favorit je "kraljevski klub" u čijim redovima su rijetki starteri koji nisu podigli "ušati" pehar.

Među njima je i urugvajski fudbaler Federiko Valverde, jedan od omiljenih fudbalera Karla Anćelotija, koji će gotovo sigurno početi meč i imati specijalni zadatak. Baš kao što je to bilo u brojnim eliminacionim utakmicama u kojima se pokazao čak i kao "iks faktor".

Valverde je do sada sa Real Madridom osvojio dva šampionska naslova, dva Superkupa Španije i Svjetsko klupsko prvenstvo, a nedostaje mu Liga šampiona za koju bi dao skoro sve.

"Toliko stvari... Sve, mislim. To je jedinstven trofej koji želi svaki fudbaler na svijetu i toliko stvari bih žrtvovao za to. Jedino ne bih sina. Možda bih dao svoju ženu. Ne, ne šalim se... Ali, dao bih dosta stvari iz života da podignem taj trofej, nadam se da ćemo uspjeti u tome", poručio je Urugvajac.

Nije dugo trebalo da ove riječi stignu i do njegove partnerke, što nije čudno - pošto je novinarka. Mina Bonino je na Tviteru prokomentarisala to što bi je Valverde "žrtvovao" za pehar.

"Ne mogu da mu sudim. I ja bih njega mijenjala da River Plejt osvoji još jedan Kopa Libertadores. Morate žrtvovati prijatelje, sve za 14. pehar Lige šampiona", napisala je Mina Bonino, velika navijačica Rivera, i time nasmijala brojne navijače Real Madrida koji jedva čekaju veliko finale protiv Liverpula.

Pogledajte kako izgleda Mina Bonino!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC