• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler postao zavisnik od teretane: Sa 23 otišao u penziju, pa počeo da bilduje! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatno je kako sada izgleda momak koji je svojevremeno odigrao nekoliko mečeva u Premijer ligi za Vest Hem.

 Velika promjena Dijega Pojeta Izvor: Profimedia/Instagram/diegopoyet/printscreen

Fudbaleri često upadnu u krizu kada se približe završetku igračke karijere jer nisu sigurni čime će se u životu baviti, ali sa nekada velikim talentom engleskog fudbala to nije slučaj. Dijego Pojet je bio mladi reprezentativac Engleske, kupio ga je Vest Hem sa kojim je kasnije igrao Premijer ligu, ali nije sve išlo svojim tokom pa je sa 23 godine odlučio da se penzioniše.

Sin legendarnog Gusa Pojeta koji je svojevremeno igrao za Čelsi i trenirao nekoliko timova u Engleskoj život nakon fudbalske karijere posvetio je teretani! I sada izgleda potpuno drugačije nego u igračkim danima...

Nekadašnji vezni fudbaler sada sarađuje sa ocem koji je selektor Grčke, a njegova nevjerovatna promjena privukla je pažnju ljubitelja fudbala iz cijelog svijeta. Od dečaka koji je pokušavao da izgradi karijeru u Premijer ligi za samo nekoliko godina postao je čovjek ogromnih ramena, bicepsa i butina!

Na svojim profilima na društvenim mrežama Dijego često kači fotografije iz teretane, a ukoliko ne znate da je nekada bio profesionalni fudbal - teško da biste to pomislili nakon njih.

Inače, tokom igračke karijere bio je centralni vezni, a za idola smatrao je Zinedina Zidana. Dijego Pojet je visok 180 centimetara i dok je igrao fudbal bio je težak oko 70 kilograma. Danas je ta brojka daleko veća.

Pogledajte kako sada izgleda:

Dijego je rođen u Saragosi, ali je veći dio njegove fudbalske karijere vezan za englesku. Ponikao je u Čarltonu, zatim igrao za Vest Hem i bio na pozajmicama u Hadersfildu, MK Donsu i Čarltonu, prije nego što je napustio engleski fudbal. Kratko je igrao za Godoj Kruz u Argentini, da bi 2018. godine završio karijeru u kiparskom Pafosu.

U reprezentaciji Urugvaja upisao je sedam nastupa za tim do 20 godina, a bio je i dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu koje je Srbija osvojila 2015. godine. Prije toga igrao je u reprezentacijama Engleske do 16 i 17 godina. Iako je u mlađim kategorijama bio veliki talenat, Dijego nije zaigrao u reprezentaciji u seniorskoj konkurenciji.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC