• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" samouvjereni u Crnoj Gori: Nikome nije lako u Podgorici, ali došli smo po dobar rezultat!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev i napadač Smail Prevljak su se obratili predstavnicima medija u uoči utakmice trećeg kola Lige nacija na Gradskom stadionu u Podgorici.

 Ivajlo Petev - Smail Prevljak pred meč Crna Gora - BiH u Liga nacija Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Bugarski stručnjak Ivajlo Petev se najprije osvrnuo na zdravstveni bilten "zmajeva" s posebnim naglaskom na Edina Džeku i Eldara Ćivića, koji su na prethodnom susretu sa Rumunijom zamijenjeni zbog povreda.

"Džeko i Ćivić su imali problema, ali biće na treningu danas pa ćemo nakon toga da vidimo hoće li moći da igraju. Ostali igrači su spremni", rekao je Petev.

O selekciji Crne Gore, Bugarin ima izuzetno lijepo mišljenje.

"Dugo pratimo reprezentaciju Crne Gore i nijednoj ekipi nije lako kad gostuje ovdje. Mi ćemo morati da damo sve od sebe i siguran sam da će sutra biti dobra utakmica. Nije lako u ovom terminu, ali imamo dovoljno igrača na raspolaganju. Ja vjerujem svakom od njih. Svi imaju iskustva i svjesni su šta ih čeka. Bitno je da sutra budemo na našem nivou i onda neće biti problema. Svaki tim ima šansu za prvo mjesto i teško je sad reći ko je favorit. Još dosta bodova je u igri", dodao je Petev.

Junak "zmajeva" u prve dvije utakmice Lige nacija bio je Smail Prevljak, koji je pogocima protiv Finske i Rumunije osigurao četiri boda za BiH.

"Dao sam dva gola i sad imam samopouzdanja. Selektor odlučuje ko će igrati, a ja sam spreman da pružim maksimum. Svi smo igrali na pobjedu da podignemo atmosferu. Uspjeli smo protiv Rumunije i ta pobjeda nam je dobro došla. Došli smo ovdje samouvjereni i sa željom da napravimo dobar rezultat. Crna Gora je dobra reprezentacija koju krasi borbenost. Domaći teren će biti prednost protivnika, ali mi smo došli ovdje da uradimo najbolje što možemo kako bismo došli do bodova", istakao je Prevljak.

Nakon press konferencije počeo je trening bh. tima.

Džeko je trenirao sa zavojima na nozi, ali je uspio da završi kompletan trening. Takođe, oporavio se i Ćivić, pa će selektor BiH imati na raspolaganju sve fudbalera u subotu na stadionu "Pod Goricom".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC