• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijedan prijeki pogled niti nervozno odmahivanje rukom... Iz prve ruke iz tabora Srbije, atmosfera nikad bolja!

Autor 000

Atmosfera u državnom timu zaista dugo nije bila ovako sjajna.

 Atmosfera u reprezentaciji Srbije Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je jesenas veliko iznenađenje direktnim plasmanom u Katar, pa ako biste pitali sve u timu šta je najveći razlog za to - čuli biste dva odgovora. Prvi je selektor Dragan Stojković Piksi i njegov ofanzivni fudbal, a drugi je sjajna atmosfera.

Mnogi će reći i nikad bolja, igrači su nasmijani čak iako su nakon napornih klupskih sezona morali da "odrežu" dvije nedjelje od svog godišnjeg odmora za ne tako bitnu Ligu nacija, ali nikome ne smeta...

Novinar i kolumnista MONDA Nebojša Petrović, koji je sa reprezentacijom trenutno u Ljubljani gdje nas u nedjelju očekuje utakmica četvrtog kola Lige nacija protiv Slovenije, podijelio je na svom Instagramu iz prve ruke kako je izgledalo prethodnih nekoliko dana u taboru "orlova".

"Selektora Stojković, ali i kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji, mora da raduje način na koji se Tadić i drugovi ophode prema obavezama u nacionalnom dresu. Bez obzira na umor poslije naporne sezone u svojim klubovima i činjenice da nikada u karijeri nisu bili u prilici da uoči godišnjih odmora moraju da odigraju čak četiri utakmice u samo desetak dana, ne kriju zadovoljstvo što su ponovo na okupu i što imaju priliku da brane boje Srbije u jednom jakom takmičenju. Svakom treningu i svakoj utakmici pristupaju maksimalno profesionalno, bodre se međusobno i bukvalno ginu jedan za drugoga na terenu. To je ono što i publika može da primijeti tokom televizijskog prenosa utakmice, ali ono što se ne vidi još je ljepše i uliva vjeru da je ova generacija spremna za velika djela. Momci dišu kao jedan, svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno i da ga provedu u lepom i vedrom raspoloženju", napisao je Petrović i dodao:

"Ništa im ne pada teško, iako je ovo period godine kada su navikli da budu sa svojim porodicama u ljetnom odmaralištima i da pune baterije za novu sezonu. Nijedan izraz nezadovoljstva, nijedna ishitrena rekacija, preki pogled ili nervozno odmahivanje rukom. Apsolutno ništa od toga. Samo osmijesi i pjesma. I naravno, omiljena društvena igra Mafija koja je postala zaštitni znak jedinstva, sloge i zajedničkog duha u fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Na redu je Slovenija".

Pogledajte fotografije iz Slovenije!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC