• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson je natjerao Bekama na najveće poniženje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejvid Bekam je otkrio anegdotu iz svlačionice Mančester junajteda, a koja se tiče neponovljivog sera Aleksa Fergusona.

 Aleks Ferguson natjerao Dejvida Bekama da se ošiša Izvor: Profimedia

Dejvid Bekam je promijenio istoriju fudbala. Nekadašnji igrač Mančester junajteda i Real Madrida je redefinisao značenje riječi "superstar", pošto je postao podjednako prepoznatljiv i van fudbalske sfere.

Već dugi niz godina je u penziji, ali i dalje je svjetski popularan. Sada je otkrio priču iz svojih igračkih dana i sukob sa serom Aleksom Fergusonom koji mu je teže pao i od kopačke koju je od legendarnog Škota dobio u lice!

Poznata je već odavno ta priča iz 2003. godine, kada je Ferguson u svlačionici Mančester junajteda iz besa šutnuo kopačku, a ona potom odletjela pravo u lice engleskog fudbalera.

Bila je to kap koja je prelila čašu i poslije toga je postalo jasno - Bekam odlazi u Real Madrid i niko i ništa ga ne mogu zadržati u Mančesteru. No, sada je Bekam otkrio još jednu situaciju koju je imao sa Fergusonom.

U nedavnom intervjuu sa bivšim saigračem Gerijem Nevilom, Bekam je govorio o pikanterijama iz svog života. Popularni "Beks" je često krasio naslovnice novina zbog svojih čestih promjena frizura, a neke od njih bi vjerovatno i danas želio da zaboravi.

Kao svoju najgoru frizuru proglasio je popularnu "mohavku", koju je nosio prije ravno 22 godine. Upravo zbog nje je Bekam pretrpio možda i najveće poniženje u karijeri, veće i od one kopačke koja je završila na njegovom licu.

Bekam se bio spremio za finale Komjuniti šilda 2000. godine, a kada je Ferguson vidio kakvu frizuru njegov igrač ima - natjerao ga je da se ošiša u svlačionici, pred svima. Slično kao što je radio i sa Luisom Sahom.

"Najgora frizura? Vjerovatno mohavka. Trajala je dok je šef nije vidio. Natjerao me je da je obrijem u svlačionici", počeo je Bekam.

"Na trenizima sam nosio kapu i nekako sam je krio, ali kad je došlo vrijeme za utakmicu, morao sam da skinem kapu. Ferguson je vidio frizuru i rekao mi da je obrijem, morao sam da ga poslušam...", otkrio je Dejvid Bekam.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC