• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović nakon žrijeba: Možemo da budemo zadovoljni, favoriti smo, ali ne smijemo se opustiti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Mi smo nova ekipa koja treba da se uklopi i uigra, ali smo favoriti i možemo da prođemo prvo kolo", rekao je Nenad Lalatović poslije žrijeba koji je Borcu donio za protivnika ekipu B36 Toršavn sa Farskih Ostrva.

 Lalatović nakon žrijeba: Možemo da budemo zadovoljni, favoriti smo, ali ne smijemo se opustiti! Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučki Borac igraće protiv ekipe B36 Toršavn u prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, odlučeno je žrijebom u Nionu.

Imao je Borac i malo sreće, pošto je izbjegao ljubljansku Olimpiju, pa može se reći i podgoričku Budućnost, a s tim se slaže i trener Banjalučana Nenad Lalatović koji je prije nekoliko dana preuzeo ekipu.

"Kakve su ekipe bile u šeširu možemo da budemo zadovoljni, ali ne smijemo da se opustimo. To je ekipa koja je završila sezonu na petom mjestu i osvajači su kupa. Prvaci su svoje države 11 puta, prvenstvo im je u toku, oni su trenažnom procesu, imaju utakmice u nogama, a mi utakmicu s njima igramo nakon pripremnog perioda, gdje će biti jedan nov tim koji treba da se uklopi i uigra. Ali mislim da smo favoriti i da možemo da prođemo prvo kolo", rekao je Lalatović u izjavi za MONDO.

Borac će biti domaćin u prvom meču, koji će biti odigran u Modriči, s obzirom da je u toku rekonstrukcija terena na Gradskom stadionu u Banjaluci, a nakon toga ići će na 3.000 kilometara udaljena Farska Ostrva, gdje će 14. jula igrati revanš.

"Pošto nema više pravila gola u gostima sasvim je svejedno da li prvi meč igramo ovdje ili tamo, nama je svejedno. Mi kao Borac s kim god da igramo moramo da idramo na pobjedu i ja ću dati sve od sebe, a tako i moji igrači, da odigramo dobro obje utakmice i prođemo u drugo kolo", rekao je trener Borca.

Duel protiv B36 Toršavna u Modriči ujedno će biti i njegov zvanični debi na klupi banjalučkog kluba.

"Jedino što mi je velika žal je što ne igramo na našem stradionu u Banjaluci, ali sam siguran da će i Modriča biti dobar domaćin, da ćemo se osjećati kao kod kuće i da će biti naših navijača, da će stadion bti ispunjen do posljednjeg mjesta i da ćemo se zajedno svi radovati poslije utakmice prvoj pobjedi Borca sa mnom kao trenerom", zaključio je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC