• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je klinički mrtav, sad ga želi jedan od najvećih klubova svijeta: Eriksen dobio ponudu karijere, ostaje u Engleskoj?

Autor Haris Krhalić

Kristijan Eriksen je na meti Mančester junajteda!

 Mančester junajted želi Kristijana Eriksena Izvor: Profimedia

Prije samo dva dana, obilježena je godišnjica od jednog od šokantnijih događaja u svjetskom fudbalu u ovom vijeku. Kristijan Eriksen je tog 12. juna 2021. godine bio klinički mrtav gotovo pet minuta.

Cijeli svijet je uživo gledao kako mu se ljekari na terenu stadiona u Kopenhagenu bore za život, a on bi ovog ljeta mogao da postane novi igrač Mančester junajteda!

Kako javljaju britanski mediji, Mančester junajted je zainteresovan da ovog ljeta dovede Kristijana Eriksena! Tridesetogodišnji ofanzivac je u proteklih godinu dana prošao nevjerovatan put, nakon što se srušio na meču Danska - Finska na Evropskom prvenstvu.

Srce mu je stalo na terenu i morao je da bude oživljavan na licu mjesta. Potom se oporavljao u bolnici, a prošao je i intervenciju na srcu kada mu je ugrađen defibrilator. Zbog toga više nije mogao da igra za Inter, jer je to protivno italijanskim zakonima.

Pauzirao je do početka 2022. godine kada je potpisao šestomesečni ugovor za Brentford, a sada je ponovo slobodan igrač. Novi trener Erik ten Hag očito vjeruje u njegove kvalitete, a Eriksen bi mogao da bude i jeftinija opcija za "crvene đavole" dok traže pojačanja i na drugim pozicijama.

Eriksen se vratio i u reprezentaciju Danske, gdje pokazuje da je ponovo u odličnoj formi, a "Atletik" piše da je Junajted njemu već poslao ponudu. A prije samo godinu dana svijet je u nevjerici gledao kako ga ljekari doslovno vraćaju u život.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC