• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra za Hrvatsku, idol mu je Vidić i neće da ide iz Rusije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Lovren nema namjeru da napusti Rusiju!

 Dejan Lovren ne želi da ide iz Rusije Izvor: Profimedia

Reprezentativac Hrvatske i bivši igrač Liverpula Dejan Lovren sada je jedan od najboljih fudbalera u ekipi Zenita, a on je jedan od stranih igrača koji su odlučili da ne idu iz Rusije. 

On je sada u razgovoru sa ruskim medijima istakao da je odlučio da ostane u klubu iako je znao da od Evrope naredne sezone nema ništa!

"Nisam se dvoumio da li da se vratim u Rusiju iako ove godine Zenit neće igrati u evropskim takmičenjima. To je za nas vrlo bolno i ne razumijem tu odluku. Sport i politika treba da budu razdvojeni, a sada se mnogo sportista, ne samo fudbalera, kažnjava. Čak i takmičari na paraolimpijskim igrama koji su posvetili ceo svoj život da odu na Igre nemaju dozvolu da nastupe", objasnio je Lovren. 

On je istakao da smatra da su po srijedi dvostruki aršini koji se vide svuda, pa i u sportu. 

"Vidimo da postoji politika dvostrukih standarda, ali ne možemo nitša da uradimo po tom pitanju. Samo moramo da pokažemo koliko smo jaki i da budemo još bolji ove sezone, a onda vjerujem da ćemo se vratiti u evropska takmičenja". nastavio je stameni štoper.

Hrvat koji je nedavno javno rekao da mu je idol Nemanja Vidić sada je istakao da je bilo mnogo pritisaka na njega da napusti ekipu.

"Pričao sam sa direktorom kluba Aleksandrom Medvedevom i odmah sam mu rekao da ću ostati u Zenitu, gdje imam još godinu dana ugovora. Generalno situacija je bila teška, bilo je mnogo pritisaka na mene od strane mnogih ljudi da napustim Rusiju. To ne volim, jer ništa što se dešava nje moja niti je krivica Zenita. Nemam ništa protiv Rusije, ovdje sam lijepo prihvaćen i imam prijatelje", dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC