• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal srpskog fudbalera u Sloveniji - "Ubio sam ih, je l' imaš crnu kesu?"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Skandal srpskog fudbalera koji je prethodne sezone bio najbolji igrač, a ovog ljeta trebalo da postane najplaćeniji igrač lige!

 Ognjen Mudrinski ne ide u Celje jer se hvalio da ih je opljačkao Izvor: MN PRESS

Djelovalo je u jednom trenutku da će dobre igre iz prethodne sezone Ognjen Mudrinski naplatiti ugovorom u Celju, ali sprski fudbaler je pre potpisa napravio veliku grešku. Umjesto da postane najbolje plaćeni fudbaler u Sloveniji, nekadašnji napadač Crvene zvezde ostao je bez ugovora.

Razlog za to je kontroverzni snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako napadač priča da je "opljačkao" klub sa kojim je trebalo da ozvaniči saradnju.

Možda će vas zanimati

"Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo", ispričao je Mudrinski u kameru i sebi napravio problem.

Iako je sa snimka jasno da je poruka upućena nekom njegovom prijatelju, ona je neočekivano isplivala u javnost. Brzo su je vidjeli i čelnici slovenačkog kluba, koji su nakon toga zaključili da do saradnje neće doći!

O tome uveliko pišu mediji u Sloveniji, koji su detaljno ispratili pregovore Mudrinskog i Celja.

"Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima", navodi sajt "Ekipa".

Potez srpskog napadača okarakterisan je kao neprimjeren, posebno imajući u vidu "jačinu" ugovora koji je trebalo da potpiše.

"Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismijava njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična. Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbijedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog", piše isti sajt.

Podsjećamo, Mudrinski je prethodne sezone igrao za Maribor kao pozajmljeni igrač Jagelonije i sa 17 golova u Sloveniji pomogao je timu da stigne do titule. Kako mu je ugovor sa Poljacima istekao, bio je spreman na promjenu sredine, ali do transfera u Celje očigledno neće doći.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC