• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit: "Prezidente" je došao u Barselonu! Stigao je iz Milana i nasmijao sve na promociji

Autor Dragan Šutvić

Nadimak se zaista odmah primio.

 koji nadimak ima frank kesi  Izvor: YouTube/FC Barselona

Doskorašnji vezista Milana Frank Kesi (25) potpisao je za Barselonu i predstavljen je na Nou Kampu kao najnovije pojačanje Ćavijevog tima, zajedno sa dosadašnjim štoperom Čelsija Andreasom Kristensenom (26).

Na promociji, Kesi je otkrio zanimljivu anegdotu iz Italije, gdje je sa roso-nerima osvojio titulu i otišao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor. Na promociji je otkrio zanimljivu anegdotu o svom nadimku "predsjednik", koji je donio iz Milana.

"Imam nadimak 'Prezidente' i tako su me nazvali u Milanu. Jednog dana sam parkirao automobil na klupskom parkingu na mjestu rezervisanom za predsjednika kluba. Tražio mi je da parkiram na nekom drugom mjestu i odgovorio sam mu: 'Ne, danas sam ja predsjednik Milana', rekao je vezista iz Obale Slonovače.

U Barseloni su toliko oduševljeni njegovim nadimkom da se odmah "primio" u klubu. To dokazuju i objave Barse na društvenim mrežama: 

Kesi je pet godina igrao za Milan, a prethodno se afirmirsao u Atalanti, u kojoj je bio od 2015. i u koju je stigao iz rodne zemlje. Barselona mu je odredila fiksno obeštećenje od čak 500 miliona evra, a interesantno je da Kesi nije jedini igrač koji će za džabe napustiti šampiona Italije. Sa roso-nerima se rastao i kapiten, štoper Alesio Romanjoli (27), koji je navodno dugo u pregovorima sa Lacijom, mada bi i Fulam volio da ga dovede. 

I Kesi i Romanjoli su napustili klub jer nisu prihvatili ponudu kluba za nastavak saradnje, pa je tako kapiten odbio da prepolovi svoju godišnju platu od šest miliona na tri miliona po sezoni. Sa druge strane, "Prezidente" Kesi je tražio godišnje devet miliona evra, a klub je bio spreman da mu ponudi između šest i šest i po miliona. Nakon toga se pokupio i prešao u Barsu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC